Ανακοίνωση του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Βαγγέλη Συγκούνα για τις κλήσεις

Συνέχεια στο θέμα με τις κλήσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου που ανέφερε ο δήμαρχος Πρέβεζας σε συνέντευξή του στον Prisma 91,6, δίνει ένας ακόμη πρώην πρόεδρος του οργανισμού, αυτή τη φορά ο κ. Ευάγγελος Συγκούνας, έχουν προηγηθεί οι ανακοινώσεις δύο  ακόμη πρώην Προέδρων, της κας.Καζάκου και  του κ.Κατσαούνου, δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Η ανακοίνωση του κ.Συγκούνα αναφέρει τα εξής:
 
“Σχετικά με το θέμα των κλήσεων από παραβάσεις στην χερσαία ζώνη λιμένα θα ήθελα να εκφράσω την θλίψη μου για τις δηλώσεις του κ. Δημάρχου Πρέβεζας κ. Γεωργάκου. Δηλώσεις οι οποίες από την μια μπορώ να υποθέσω πως καταδεικνύουν άγνοια για το θέμα και η άγνοια σε τέτοιες θέσεις ευθύνης είναι ανεπίτρεπτη και επικίνδυνη, είτε ότι ο κ. Δήμαρχος προσπαθεί να μεταθέσει ότι δυσάρεστο βρίσκει σε πρόσωπα τα οποία διοίκησαν στο παρελθόν το ΔΛΤ Πρέβεζας, θέλοντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του για το αυτονόητο: την προάσπιση των συμφερόντων του Δημοσίου για την οποία ορκίστηκε ενώπιον Θεού.
 
Αναφορικά με την ουσία του θέματος είναι γνωστά ήδη από τις εκτενείς αναφορές στο θέμα των κ. Κατσαούνου και της κας Καζάκου. Όλοι «υποχρεωθήκαμε» κατά την θητεία μας να αποστείλουμε παραβάσεις και να γίνουμε «δυσάρεστοι» αλλά κανείς δεν τα έριξε στον άλλον για τον απλούστατο λόγο ότι πρόκειται για καθαρά υπηρεσιακό θέμα και επαφίεται στην συνέχεια της δημόσιας διοίκησης καθώς και την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος.
Φυσικά δεν θα ήθελα να πιστέψω επίσης ότι ο κ. Δήμαρχος μας κατηγορεί έμμεσα ή άμεσα για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων μας, και εάν όντως ισχύει θα ήταν φρόνιμο να ανασκευάσει και να ανακαλέσει άμεσα.
Και διερωτώμαι πως για θέματα ευχάριστα δηλαδή όπως για παράδειγμα το θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού υπάρχει η «συνέχεια» της δημόσιας διοίκησης , ενώ για άλλα λιγότερο ευχάριστα ή και δυσάρεστα η δημόσια διοίκηση σταματά πάντα στους προηγούμενους;;

Με εκτίμηση

Βαγγέλης Συγκούνας
Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας
 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.