Απάντηση του τέως προέδρου του Δ. Λιμενικού Ταμείου Θ. Κατσαούνου στη συνέντευξη Γεωργάκου για τις κλήσεις προηγουμένων ετών

Ο τέως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θ. Κατσαούνος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό την παρακάτω απάντηση αναφορικά με τη δήλωση του κ Γεωργάκου στη συνέντευξή του στον Prisma 91,6. Ο κ Γεωργάκος είχε αναφέρει: “Είδαμε και απολογιστικά ο τέως πρόεδρος κ Κατσαούνος τι έχει αφήσει, δεν ανέφερε ένα πολύ σημαντικό πράγμα. Εγώ είδα 2.000 κλήσεις, οι οποίες ήταν από το 2012 για να στείλω ξαφνικά στους πολίτες με ποσό πάνω από 150 χιλ ευρώ! Το ερώτημά μου ήταν γιατί από το 2012 μέχρι σήμερα δεν στέλναμε κατά διαστήματα τις κλήσεις στους πολίτες. Όσες κλήσεις δεν πληρωνόταν στο λιμενικό έρχονταν στο Λιμενικό ταμείο και για 7 περίπου χρόνια αυτό δεν έχει γίνει και ξαφνικά βρέθηκα εγώ ως πρόεδρος ΔΛΤ να στείλω 1000 και κάτι κλήσεις στους Πρεβεζάνους και άλλες 1000 κλήσεις σε επισκέπτες αναδρομικά από το 2012″ (Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ).

Ακολουθεί η απάντηση του κ Κατσαούνου: 

Αναφορικά με την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κος Δήμαρχος στο ράδιο Prisma 91,6  στο οποίο αναφέρθηκε σε κλήσεις παρελθουσών χρήσεων (2000 τον αριθμό) που καλείτε να αποστείλει σε πολίτες από το Λιμενικό Ταμείο , προς διευκρίνηση θέλω να αναφέρω τα εξής:

Πρόκειται για ένα θέμα καθαρά υπηρεσιακό και αφορά κλήσεις οι οποίες έγιναν κατά κύριο λόγο πριν την σύσταση του νέου Δ.Λ.Τ.Π την 12.06.2013 και αφορούσαν τις χρήσεις 2010 , 2011, 2012 , 2013 και 2014 . Στο σύνολό τους ήταν κοντά στις 2.500 κλήσεις και απομένουν περίπου 1.100 να αποσταλούν . Οι υπόλοιπες είχαν αποσταλεί τα προηγούμενα έτη από την κα Καζάκου και τον κ. Συγκούνα. Τις κλήσεις αυτές τις αποστέλλει το λιμεναρχείο με λίστα και πρέπει η υπηρεσία να βρει τα στοιχεία σε ποιον ανήκει το όχημα να αποστείλει έγγραφο στον ΑΑΔΕ για τα ΑΦΜ, στην συνέχεια να βεβαιώσει τις παραβάσεις και να αποστείλει έγγραφο στον οφειλέτη. Για να ολοκληρώσει όλα αυτά τα χρόνια όλες τις παραβάσεις χρειάζεται χρόνος και προσωπικό που δεν υπήρχε και στέλνονταν σταδιακά όπως βεβαιώνονταν από την υπηρεσία. Και οι προηγούμενοι πρόεδροι έγιναν κακοί και έστελναν ομαδικά τις παραβάσεις για χρήσεις που δεν γνώριζαν καν τι είχε συμβεί το 2010 και το 2011. Δυστυχώς όταν ασκείς Διοίκηση ορισμένες φορές πρέπει να γίνεις δυσάρεστος και δεν γίνετε να τα καλύπτουμε όλα για επικοινωνιακούς λόγους και να επιρρίπτουν αλλού τις ευθύνες για καθαρά θέματα υπηρεσιακά που ο εκάστοτε Πρόεδρος δεν επεμβαίνει καθόλου . Κατά την άποψή μου υπάρχουν αρκετά σημαντικότερα θέματα που αφορούν το Λιμενικό Ταμείο και αναφέρθηκα διεξοδικά στον απολογισμό μου .

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Κατσαούνος

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24011 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.