Το έθιμο με τα πολυσπόρια αναβιώνει στην Πρέβεζα

Το έθιμο με τα παραδοσιακά πολυσπόρια θα αναβιώσει φέτος στις 21 Νοεμβρίου σε κεντρικά σημεία της Πρέβεζα όπου ο Δήμος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πρέβεζας και τα Τμήματα του ΙΕΚ Πρέβεζας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας και Τεχνικός Τουριστικών Επιχειρήσεων και Μονάδων Φιλοξενίας , θα προσφέρουν δωρεάν σε κεντρικά σημεία της πόλης (Πεζόδρομο Λαϊκής Αγοράς, Παλιό ΚΤΕΛ, Σαϊτάν Παζάρι κλπ.).. παραδοσιακά πολυσπόρια στους διερχόμενους.

Τα πολυσποπόρια θα παρασκευαστούν από τους μαθητές του ΙΕΚ Πρέβεζας του Τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF) και θα διανεμηθούν από τους μαθητές του Τμήματος Τεχνικός Τουριστικών Επιχειρήσεων και Μονάδων Φιλοξενίας , έτσι ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να γευτούν το παραδοσιακό έδεσμα που αποτελεί ένα αγαπημένο έθιμο για την Πρέβεζα.


Μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα στην καφετέρια «Ζόγκαρη» στη Παραλία της Πρέβεζας, , θα πραγματοποιηθεί και φέτος, η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρέβεζα» στην οποία προσφέρονται τα παραδοσιακά πολυσπόρια.

Εφημερίδα Βήμα της ΠρέβεζαςΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.