Την Τετάρτη 8 Ιουλίου Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου με τους επαγγελματίες του Εμπορικού Λιμένα

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 1 μ.μ συνάντηση του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου με τους επαγγελματίες του Εμπορικού Λιμένα.

Στο κτίριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στην παραλία της Πρέβεζας την Τετάρτη στη 1μ.μ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στο Δ.Σ. του ΔΛΤ και τους εκπροσώπους του Σωματείου Λιμενεργατών Πρέβεζας, του Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Δ.Χ.Φ. Αυτοκινήτων Ν. Πρέβεζας «ΝΙΚΟΠΟΛΗ» ΣΥΝ Π.Ε., του Μεταφορικού Συνεταιρισμού Δ.Χ.Φ. Αυτοκινήτων Φιλιππιάδας & Πρέβεζας Συν. Π.Ε., ενώ παρών θα είναι και ο ναυτικός πράκτορας Βασίλης Σαρδελής.

Κύριο θέμα της συνάντησης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι το θέμα της πορείας και έγκρισης του master plan, που αφορά την βιωσιμότητα αλλά και το μέλλον του Εμπορικού Λιμένα. Τελευταία συνάντηση πρέπει να πούμε που έλαβε χώρα στο Λιμενικό Ταμείο για ζητήματα που αφορούν το εμπορικό λιμάνι πραγματοποιήθηκε πριν από 7 μήνες.

Το ραντεβού και η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί ύστερα από σχετικό ενημερωτικό αίτημα και πρόθεση που είχαν καταθέσει οι επαγγελματίες του Εμπορικού Λιμένα προς τον Δήμαρχο κ. Γεωργάκο αλλά και τα μέλη του Δ.Σ του ΔΛΤ. Η συζήτηση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του prevezatoday.gr θα είναι ”ανοικτή” και ίσως δούμε και άλλα θέματα να συζητιούνται πέρα του master plan. Ερωτηματικό παραμένει το πότε θα έχουμε και την ανακοίνωση της ανάληψης των καθηκόντων Προέδρου του ΔΛΤ από τον νυν Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και μέλος του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου κ. Κουμπή.

ρεπορτάζ Χρήστος Τσούτσης.

 
Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3365 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.