Σύσκεψη για την Δικτύωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στον Πρωτογενή Τομέα


Στα Τρίκαλα παρευρέθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τη δημιουργία δικτύου για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση από κοινού με άλλα Επιμελητήρια συλλογικών δράσεων προς όφελος του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα.

Ο κ. Ιωάννης Μπούρης υποστήριξε ότι σκοπός του Επιμελητηρίου Πρέβεζας είναι η σύνδεση του Πρωτογενή τομέα με την αγροδιατροφή και τον Τουρισμό και με βάση αυτήν την λογική τόνισε, ότι θα είναι αρωγός σε οποιεσδήποτε προσπάθειες και πρωτοβουλίες στήριξης της επιχειρηματικότητας. Επίσης εξέφρασε την πρόθεσή του για την δημιουργία Αγροτικού τμήματος στο Επιμελητήριο Πρέβεζας. Ακολούθησε εκτενής συζήτηση με τις τοποθετήσεις των Προέδρων για τον τρόπο λειτουργίας της διεπιμελητηριακής αυτής δικτύωσης.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του αρχικού Συμφώνου Συνεργασίας στο οποίο καθορίστηκαν οι στόχοι και το πλαίσιο συνεργασίας με σαφείς δράσεις.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22646 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.