Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας: “Αγωνιστικό κάλεσμα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου”


45 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου το διαχρονικό του νόημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η ανάγκης διαρκούς επανανοηματοδότησής του είναι κομβική ειδικά φέτος με την ένταση της επίθεσης της κυβέρνησης και του κεφαλαίου προς τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, και με τα σύννεφα του πολέμου που πυκνώνουν διαρκώς στην περιοχή μας. Το πολυτεχνείο να γίνει κόμβος αγωνιστικής αναφοράς του κινήματος με χαρακτήρα:

Αντικυβερνητικό, ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας, στην επίθεση στα δικαιώματα λαού και νεολαίας, τον εργασιακό μεσαίωνα.

Αντιπολεμικό – αντιμπεριαλιστικό, για την αποτροπή του πολέμου, της επικίνδυνης πολεμικής προετοιμασίας, της ολοένα εντεινόμενης αναβάθμισης του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην περιοχή και της όξυνσης των ανταγωνισμών. Για την ειρήνη των λαών των βαλκάνιων και της μεσογείου.

Αντιφασιστικό-αντιεθνικιστικό-δημοκρατικό, για τις δημοκρατικές ελευθερίες της νέας εποχής, ενάντια στην καταστολή και την αυταρχική θωράκιση του κράτους, ενάντια στις φασιστικές συμμορίες, ενάντια στην όξυνση των εθνικισμών και του ρατσισμού.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

Καλούμε όλο το λαό και τη νεολαία, τα σωματεία να συμμετάσχουν στη πορεία το Σάββατο

17 Νοέμβρη στις 6 μ.μ από το παλιό ΚΤΕΛ

συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22015 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.