Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Πρέβεζας: Η τρομοκρατία δε θα περάσει – Όχι στη δίωξη των συμπολιτών μας

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με βάση τροπολογία που έχει ψηφίσει παρέα με τους ΑΝΕΛ, ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, σέρνει ξανά στα δικαστήρια, σε δύο δίκες, 13 αγωνιστές του κινήματος που συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις υπεράσπισης πρώτης κατοικίας συμπολίτη μας την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.
Οι διώξεις της κυβέρνησης συνεχίζονται προκειμένου να κάμψει τις εργατικές – λαϊκές αντιδράσεις σωματείων και άλλων φορέων της Πρέβεζας, ενάντια στην αρπαγή των σπιτιών και της περιουσίας εργατικών – λαϊκών οικογενειών.
Χτυπώντας αγωνιστές του κινήματος νομίζουν ότι θα φοβίσουν τους εργαζόμενους και ότι θα επικρατήσει “σιγή νεκροταφείου” .Είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι με τέτοιες απαράδεκτες και αυταρχικές πρακτικές θα εκφοβίσει τα σωματεία, τους φορείς και το λαό και όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς που δρομολογεί, εφαρμόζοντας πιστά τις εντολές της Ε.Ε. και των «θεσμών» η κυβέρνηση ετοιμάζεται μέσα στη νέα χρονιά για καταιγισμό πλειστηριασμών σε βάρος των λαϊκών περιουσιών.
Καλούμε τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στους πλειστηριασμούς και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, βάζοντας μπροστά τις δικές τους ανάγκες.
Απαιτούμε :
Την απόλυτη προστασία της λαϊκής κατοικίας  και περιουσίας.
Κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για χρέη των λαϊκών οικογενειών.
Δραστική μείωση των ληστρικών στεγαστικών δανείων. Πλήρης διαγραφή για τους ανέργους.
Nα σταματήσουν άμεσα οι διώξεις.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
Καλούμε όλο το λαό της Πρέβεζας σε συμπαράσταση την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί έξω από τα δικαστήρια.

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.