Συγκρότηση Γραμματείας Οργανωτικού προεκλογικού αγώνα του Σπύρου Ριζόπουλου – Όλα τα ονόματα και από την Πρέβεζα

Σήμερα ανακοινώνουμε την πρώτη ομάδα της Γραμματείας Οργανωτικού προεκλογικού αγώνα του Σπύρου Ριζόπουλου -για τις εκλογές στην Περιφέρεια Ηπείρου το 2019- η οποία έχει ως εξής:

 1. Βλέτσας Σάκης, Ιωάννινα
 2. Βούλγαρης Σπύρος, Ιωάννινα
 3. Θεοδωρή Βάσω, Ιωάννινα
 4. Καλιαμούρη Μαρίνα, Ιωάννινα
 5. Κοτζαμάνη Πόπη, Ιωάννινα
 6. Νούσιας Κώστας, Ιωάννινα
 7. Ντάλλας Γιάννης, Ιωάννινα
 8. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (Ντίνος), Ιωάννινα
 9. Παπαδόπουλος Μάνθος, Ιωάννινα
 10. Ράρρα Στασινή, Ιωάννινα
 11. Τριαντάφυλλος Σωτήρης, Ιωάννινα
 12. Υφαντής Σπύρος, Ιωάννινα
 13. Βασιλάκης Δημήτρης, Άρτα
 14. Νάνος Στάθης, Άρτα
 15. Παπασιώζος Κώστας, Άρτα
 16. Σπύρου Κωνσταντίνος, Άρτα
 17. Δήμος Δημήτρης, Πρέβεζα
 18. Μότσιος Γιώργος, Πρέβεζα
 19. Παπαιωαννίδηςς Αλέξανδρος, Πρέβεζα
 20. Πρέντζας Λάμπρος, Πρέβεζα
 21. Γκαμπρέλας Δημήτρης, Θεσπρωτία
 22. Κλήμης Δημήτρης, Θεσπρωτία
 23. Νάσης Δημήτρης, Θεσπρωτία
 24. Σοφίας   Δονάτος, Θεσπρωτία
 25. Νέτσος Αντώνης, Αθήνα / Χειμάρρα
 26. Τσάπαλος Όμηρος, Αθήνα

Οι ευθύνες της γραμματείας θα είναι:

 • Η διεύρυνση της επιρροής της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης στην κοινωνία με κριτήρια επαγγελματικά, ηλικιακά και γεωγραφικά.
 • Η διαμόρφωση του προγράμματος όσο πιο αντιπροσωπευτικά γίνεται, σύμφωνα με το πλαίσιο της περιφερειακότητας το οποίο ο Σπύρος Ριζόπουλος έντονα παρουσιάζει και υποστηρίζει απερίφραστα σε όλες του τις δημόσιες παρεμβάσεις, προφορικές και γραπτές.
 •  Η ανάληψη της εξέτασης των βιογραφικών για τη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου.
 • Η συγκέντρωση των υπογραφών που θα συνοδεύσουν την επίσημη ίδρυση του νέου αυτοδιοικητικού φορέα.

Ουσιαστικά πρόκειται για επιτροπή ευέλικτη και ανοιχτή με την οποία αποδεικνύεται εμπράκτως ότι η υπεριδεολογική μορφή του εγχειρήματος δεν αποτελεί κενό γράμμα, αλλά υπαρκτή πραγματικότητα. Είναι πλήρως αντιπροσωπευτική όλων των νομών, των ηλικιών και των επαγγελματικών χώρων .

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των ονομάτων της οργανωτικής επιτροπής, ο επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Ριζόπουλος δήλωσε:

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και συγκινημένος γιατί μέσα από αυτή τη διερευνητική διαδρομή των 16 μηνών σε όλη την Ήπειρο συναντηθήκαμε- και προχωράμε πια μαζί- με τόσο άξια πρόσωπα -από όλο το ιδεολογικό φάσμα των δημοκρατικών δυνάμεων- τα οποία αψηφώντας αντιξοότητες και προσωπικές πιέσεις είναι αποφασισμένα να παλέψουμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Ήπειρο. Πρόσωπα που καλύπτουν όχι μόνο πολιτικά, αλλά ηλικιακά, εργασιακά και κοινωνικά όλους τους πολίτες της Περιφέρειας.

Στην Ήπειρο δεν αξίζει ούτε η μιζέρια, ούτε η στασιμότητα. Η ομάδα μου κι εγώ θα βρούμε τους ανθρώπους. Έχουμε τη θέληση, τη γνώση και το όραμα για να τα αλλάξουμε όλα. Για να δημιουργήσουμε την Ήπειρο που μας αξίζει. Και θα το πετύχουμε. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας.»

Ο Σπύρος Ριζόπουλος ανακοίνωσε ονόματα και άνοιξε την προεκλογική αυλαία στην Περιφέρεια

Με ποιους ξεκινά τον αγώνα για την Περιφέρεια Ηπείρου – Η ακτινογραφία των μελών της Γραμματείας Οργανωτικού

Τα ονόματα της πρώτης ομάδας με την οποία ξεκινά την αυτοδιοικητική του διαδρομή -στο δρόμο προς την Περιφέρεια Ηπείρου- έδωσε στη δημοσιότητα ο Σπύρος Ριζόπουλος.

 • Πρόκειται για επιτροπή ευέλικτη και ανοιχτή.
 • Αποδεικνύει στην πράξη ότι η υπεριδεολογική ταυτότητα του εγχειρήματος δεν αποτελεί κενό γράμμα, αλλά υπαρκτή πραγματικότητα.
 • Είναι πλήρως αντιπροσωπευτική όλων των νομών, των ηλικιών και των επαγγελματικών χώρων.
 • Αναμένονται προσθήκες κατά τη διάρκεια προσπάθειας όπως θα προκύπτουν ανάγκες.
 • Τις επόμενες μέρες ανοίγουν τα γραφεία σε κεντρικό σημείο των Ιωαννίνων.
 •  Ξεκινά η συλλογή υπογραφών για την υποστήριξη της επίσημης ίδρυσης του νέου αυτοδιοικητικού φορέα που θα ακολουθήσει προσεχώς.

Τα ονόματα των μελών  από την Πρέβεζα -όπως δόθηκαν από τον φορέα- είναι τα εξής

Δημήτρης Δήμος

Αποτελεί για τον Σπύρο Ριζόπουλο τον ορισμό του συμβολισμού. Κατάγεται και έχει διατελέσει πρόεδρος στο Ανώγειο, το ψηλότερο χωριό της Πρέβεζας. Πρωτίστως αγρότης και κατ’ επέκταση επιχειρηματίας του πρωτογενούς τομέα που δραστηριοποιείται πανελλαδικά, κεντροδεξιός, θερμός υποστηρικτής του Ριζόπουλου.

Γιώργος Μότσιος

Εκπαιδευτικός, απόφοιτος στη σχολή Βελλάς, όπως ο Σπύρος Υφαντής και αυτός ήταν μαθητής του Μανώλη Ριζόπουλου. Με τεράστια δραστηριότητα στον εκπαιδευτικό τομέα, αναγνωρισμένο στέλεχος της κεντροδεξιάς.

Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης

Γνωστός νομικός, ποινικολόγος, συμμετείχε ομάδα του Νίκου Αλιβιζάτου για τη διαμόρφωση του ΚΙΝΑΛ. Κεντροαριστερός με έντονη πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα, πρόσφατα ενταχθείς στην ομάδα αναλαμβάνοντας τη σύνδεση της  πρωτοβουλίας Ριζόπουλου με τις νεότερες παραγωγικές ηλικίες και το αστικό κομμάτι του νομού Πρεβέζης. Έχει επιλεγεί και ως συνεργάτης νομικός σύμβουλος για τη σύσταση του νέου φορέα.

Λάμπρος Πρέντζας

Πρώην διοικητής της Τροχαίας, πολιτευτής της ΝΔ, με έντονη δραστηριότητα, αποδέκτης μεγάλου σεβασμού από την τοπική κοινωνία. Θα συμμετάσχει στο κομμάτι διαμόρφωσης του προγράμματος για τη δημόσια ασφάλεια στην Ήπειρο και θα επωμισθεί την υλοποίηση της πρότασης Ριζόπουλου για το leasing περιπολικών.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22637 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.