Στον Prisma 91,6 και στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου, η Τοπική Σύμβουλος Πρέβεζας, κ. Ελισάβετ Σαρρή: “Έχουμε καταθέσει προ πολλού στο Τ.Σ., ολοκληρωμένη πρόταση για το πρόβλημα των αδέσποτων”

“ Η νέα Δημοτική αρχή ασχολείται με την επικοινωνία…”

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, οι ακροατές του PRISMA  το πρωινό της Δευτέρας 18 Μαΐου, στην ενημερωτική εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου .

Φιλοξενούμενη της εκπομπής, η αρχιτέκτων μηχανικός και εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλος Πρέβεζας, με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Ελισάβετ Σαρρή..

Στην αρχή της εκπομπής και παρουσιάζοντας τη συνομιλήτρια του ο Βασίλης Ιωάννου, σημείωσε ότι είναι ελπιδοφόρο ότι  με την Αυτοδιοίκηση ασχολούνται όλο και περισσότεροι  νέοι επιστήμονες. Ιδιαίτερα δε και γυναίκες και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό, καθ’ ότι από τη φύση τους έχουν περισσότερες οργανωτικές ικανότητες και είναι πιο ευαίσθητες σε κοινωνικά θέματα..

Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι Ελισάβετ Σαρρή, πέραν των άλλων, είναι και χαρακτηριστική περίπτωση αυτού που λέμε : «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά», καθόσον προέρχεται από μια οικογένεια που υπηρέτησε για πολλά χρόνια και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να υπηρετεί με αφοσίωση το χώρο της Αυτοδιοίκησης..

Κατά τη διάρκεια της ημίωρης συζήτησης, αναδείχτηκαν πολλά και σοβαρά θέματα που αφορούν την πόλη της Πρέβεζας, όπως πχ το πρόβλημα με τα αδέσποτα  το θέμα της αξιοποίησης  των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης, προς όφελος των δημοτών κλπ .

Η κ. Σαρρή είχε την ευκαιρία να καταθέσει τις προτάσεις και τους προβληματισμούς της, αλλά και τις θέσεις και πρωτοβουλίες της παράταξής της, τόσο για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου Πρέβεζας, για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου από το Τουριστικό περίπτερο μέχρι και το πεδίο βολής, για την προστασία του κάστρου των φυλακών, για τον βοτανικό κήπο, τον θερινό κινηματογράφο κλπ…

Επισήμανε μάλιστα ότι  προσωπικά δεν διαφωνεί με διάφορες προτάσεις που ακούγονται για τις χρήσεις χώρων της περιοχής της Κυανής Ακτής , αρκεί αυτές να προκύπτουν μέσα από διάλογο και αφού προϋπάρξουν αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων του Δήμου…

Τέλος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα αρνητικό το γεγονός ότι δεν έχει μέχρι σήμερα παραχωρηθεί συγκεκριμένος χώρος που θα λειτουργεί ως γραφείο του Τοπικού Συμβουλίου Πρέβεζας

Στη συνέχεια ακολουθεί το πλήρες ηχητικό από τη συνέντευξη της κ. Ελισάβετ Σαρρή, στον Βασίλη Ιωάννου.

 Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2889 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.