Στις 4 Αυγούστου η 2η Ποδηλατική Ανάβαση Κρανιάς

Η Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Κρανιάς, ο Σύλλογος Ορεινής Ποδηλασίας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Δήμο Ζηρού διοργανώνουν την 2η Ποδηλατική Ανάβαση Κρανιάς. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, με ώρα εκκίνησης στις 10 π.μ.

Το 2018 πραγματοποιήθηκε η 1η Ποδηλατική Ανάβαση Κρανιάς στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 80 αθλητές από πολλά μέρη της χώρας μας. Πιστεύουμε πως η πρώτη αυτή ποδηλατική διοργάνωση σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και από πλευράς συμμετοχής γνωστών αθλητών, αλλά και από πλευράς οργανωτικής, που οφειλόταν κατ’ αρχήν στις προσπάθειες των διοργανωτών, των χορηγών μας και βέβαια στην εθελοντική συμμετοχή δεκάδων συγχωριανών μας.,

Η φετινή διοργάνωση θα είναι αφιερωμένη στον πρόσφατα θανόντα πρεβεζάνο ποδηλάτη Ανδρέα Παπαζώη, ο οποίος είχε τιμήσει με την παρουσία του την 1η Ποδηλατική Ανάβαση Κρανιάς..

Το χρονοδιάγραμμα του αγώνα θα είναι το εξής:

Την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 9:45 π.μ. οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από την πλατεία της Κρανιάς προς Τύρια, για την προθέρμανσή των αθλητών. Από την Τύρια θα ξεκινήσει ο κανονικός αγώνας περίπου στις 10:00 και θα καταλήξει στην κορυφή του βουνού που δεσπόζει πάνω από την Κρανιά (δρόμος Κρανιάς-Βρυσούλας).

Στον τέλος του αγώνα οι σύλλογοι της Αδελφότητας Κρανιωτών Πρέβεζας και του Μορφωτικού Συλλόγου Κρανιάς θα προσφέρουν στους αθλητές τοπικά εδέσματα και παροχή πρόχειρου γεύματος.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.