Σπύρος Ριζόπουλος: “Να κατέβω υποψήφιος βουλευτής δε μου λέει κάτι. Να ήμουν υποψήφιος δήμαρχος είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που έχω αναπτύξει στη ζωή μου. Η ανάγκη είναι στην περιφέρεια!”


 

Την Tετάρτη 21/11 στο prism radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος είναι υπεύθυνος και επικεφαλής της νέας περιφερειακής παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου” και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Ο Σπύρος Ριζόπουλος με καταγωγή από τα χωριά των Ιωαννίνων είναι επικοινωνιολόγος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Spin Communications. Από τον Απρίλιο του 2001 η Spin Communications δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης προσφέροντας υπηρεσίες σε εταιρίες, πολιτικά πρόσωπα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
Ο Σπύρος Ριζόπουλος σπούδασε και έζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις ΗΠΑ όπου και εργάστηκε.στην συνέχεια.

Σπύρος Ριζόπουλος: Λέω ότι θα φτιάξω καινούριο αεροδρόμιο περιφερειακό στη Φιλιππιάδα, για να μην γίνει η Ήπειρος σάντουιτς στα συμφέροντα των άλλων, και με κοιτάν λες και λέω κινέζικα…”

Συζητήσαμε μαζί του σχετικά με για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση , τους στόχους της παράταξης του καθώς και τα στοιχήματα της επόμενης περιόδου.

ο κ. Ριζόπουλος ήταν σαφής σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή , ανέπτυξε το σκεπτικό του για το σχέδιο της περιφερειακότητας και στηλίτευσε απαντώντας στα ερωτήματα μας την νυν περιφερειακή αρχή του κ. Καχριμάνη.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22708 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.