Σημαντική προσφορά της εταιρίας Ζαπουνίδης ΕΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας


Η εταιρία Ζαπουνίδης και ΣΙΑ ΕΕ ανταποκρινόμενη στις κοινωνικές ανάγκες που δημιουργούνται στη δύσκολη αυτή συγκυρία, προχώρησε σε μια ακόμα πρωτοβουλία για τη στήριξη φορέων της Δημόσιας Υγείας ενισχύοντας τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας με την παροχή αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού (που θα συμβάλει στο δύσκολο έργο του προσωπικού (Μάσκες, βασικά κυκλώματα αναπνευστήρα, θερμόμετρα IR κ.α)

Ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Αντώνης Ζαπουνίδης δήλωσε σχετικά: «Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε, είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας και να της παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια. Το Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό είναι στην πρώτη γραμμή άμυνας. Οφείλουμε έτσι και εμείς να τους δείξουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας. Για τον λόγο αυτό προσφέραμε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας αναγκαίο ιατρικό εξοπλισμό με την ευχή να συνεισφέρουμε στη σπουδαία μάχη που δίνουν.

Μένουμε σπίτι, ακολουθούμε αυστηρά τους κανόνες και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βγούμε όλοι νικητές»Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.