Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας η ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

21 χρόνια λειτουργίας μετρά το εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Πρέβεζα

Μέσα σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία περίπου 60 περίπου αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η αίθουσα του Αμφιθεάτρου στο Ψαθάκι γέμισε από κόσμο (τους φοιτητές και τις οικογένειές τους) που μετά την ορκωμοσία παρέλαβαν τα πτυχία τους και ξεκινούν πλέον τη νέα τους ζωή. Τα παιδιά καλωσόρισε ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Σταύρος Νικολόπουλος ο οποίος τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Τμήματος Χάρης Ναξάκης.


Ο κ. Ναξάκης τόνισε ότι σήμερα “κλείνει” ο επί 21 έτη κύκλος των σπουδών στο πρώην ΤΕΙ και το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής αποτελεί πλέον Πανεπιστημιακή Σχολή. Ο πρόεδρος του Τμήματος ανέφερε ότι αρκετοί από τους εισαχθέντες πρωτοετείς επέλεξαν ως πρώτη προτίμηση την Σχολή της Πρέβεζας, αποδεικνύοντας έτσι το υψηλό επίπεδο σπουδών και επαγγελματικής εξασφάλισης που προσφέρει στους φοιτητές της. Ο κ. Ναξάκης ωστόσο αναφέρθηκε και στις ελλείψεις που θα πρέπει να καλυφθούν και οι οποίες αφορούν κυρίως την σίτιση αλλά και την στέγαση των φοιτητών, ενώ στο θέμα των κτιριακών υποδομών πρέπει να επιλυθεί το πρόβλημα της στέγης.Παρόντες μεταξύ άλλων στην τελετή ήταν διοικητικά και εκπαιδευτικά στελέχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ.Νίκο Γεωργάκο εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος κ.Αθηνά Κωνσταντάκη, η οποία ευχήθηκε στα παιδιά καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα της ζωής τους.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24059 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.