Σε εξέλιξη βρίσκονται από τον Δήμο της Πρέβεζας αντιπλημμυρικά έργα


Σε εξέλιξη  βρίσκονται  από τον Δήμο της Πρέβεζας   αντιπλημμυρικά έργα, εργασίες αγροτικής οδοποιίας , υδρομαστεύσεις και άλλες παρεμβάσεις στην τοπική Κοινότητα της Κρυοπηγής  προκειμένου να αποκατασταθούν το συντομότερο  και σε  το δυνατόν μεγαλύτερη  έκταση  οι μεγάλες ζημιές που άφησαν πίσω τους οι κατολισθήσεις που έπληξαν την περιοχή την περασμένη άνοιξη.

Οι προυπολογισμοί των εκτελούμενων  έργων (με χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και από  πόρους του Δήμου)αγγίζουν  τις 400.000 χιλιάδες ευρώ και ήδη έχουν ολοκληρωθεί σε αρκετά σημεία.

Μεταξύ άλλων εγκαταστάθηκαν  4 υδρομαστεύσεις έτσι ώστε να  απομακρυνθούν από τον οικισμό και τα σημεία κατολισθήσεων τα   όμβρια ύδατα, κατασκευάστηκε νέο τοιχείο και νέο δάπεδο στον χώρο άθλησης του χωριού, έγιναν διανοίξεις αγροτικών δρόμων  καθώς και ασφαλτοστρώσεις σε διάφορα σημεία του οικισμού.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης ο οποίος , συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δ.Ε Ζαλόγγου Κώστα  Ματέρη επισκέφθηκε τα σημεία όπου εκτελούνται οι εργασίες , συνομιλώντας με τους κατοίκους της Κρυοπηγής, υπογράμμισε ότι ο Δήμος κατέβαλλε και  συνεχίζει να  καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση ζημιών που άφησαν πίσω τους τα πρωτοφανή γεωλογικά φαινόμενα   με στόχο την ομαλή λειτουργία του  χωριού αλλά και την θωράκιση των περιουσιών των κατοίκων.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23895 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.