Τι διαφοροποιεί έναν επαγγελματία από τους υπόλοιπους;
Φυσικά το πάθος για εξέλιξη και η ανάγκη συνεχώς να μαθαίνεις.
Και στην περίπτωση του Praline Pastry, να μαθαίνεις από τους καλύτερους!
Την Κυριακή που μας πέρασε ο Βαγγέλης Πανταζής, και η ομάδα του είχαν τη χαρά να συνεργαστούν το γνωστό Βέλγο ζαχαροπλάστη και εκπρόσωπο γνωστής εταιρίας σοκολάτας, τον Μerlijn Dhaluin .
Κατά τη διάρκεια της γευστικής αυτής ενημέρωσης ο Μerlijn Dhaluin παρουσίασε στην ομάδα του Praline Pastry νέες γεύσεις αλλά και πρωτοποριακές ιδέες παρασκευής ενώ δήλωσε αρκετά ενθουσιασμένος με την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιεί το εργαστήριο του Praline Pastry!
Μια από τις γεύσεις που σύντομα θα απολαύσετε στο Praline Pastry και θα διαπιστώσετε και τα αποτελέσματα αυτής της γλυκιάς σύμπραξης είναι και το Μους Τζιζ κέικ σε τάρτα βρώμης.
Και φυσικά, όπως μας διαβεβαίωσαν στο ζαχαροπλαστείο Praline Pastry, τα καλύτερα έρχονται.