Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα με θέμα ”Η αναγκαιότητα ύπαρξης Κοινωνικής Υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης”

Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσούτσης

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης εκδήλωση για την αναγκαιότητα ύπαρξης Κοινωνικής υπηρεσίας και δομής στις σχολικές μονάδες του νομού μας.

Την πρωτοβουλία της εκδήλωσης έλαβε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων των γυμνασίων της πόλης (1ου, 2ου , 3 και 4ου καθώς και του Μουσικού σχολείου).

Την παρουσίαση της ημερίδας είχε ο κ. Λάμπρος Βέλιος εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ειδικής αγωγής , πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού σχολείου Πρέβεζας.

Στην εκδήλωση παρενέβησαν οι διευθυντές και εκπαιδευτικοί του 2ου και 4ου Γυμνασίου κ. Παππάς και κα. Ζαντραβέλη. Ενώ την εκδήλωση άνοιξε με την τοποθέτηση του ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου προϊστάμενος του ΚΕΣΥ και εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής. Επιπρόσθετα ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση της κα. Ευρυδίκης Νεράντζη ψυχολόγου. Οι τοποθετήσεις των κ. Παππά και κα. Ζαντραβέλη ανέδειξαν πτυχές του σχολείου και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές αλλά και οι καθηγητές στην σημερινή εποχή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε τέλος η παρέμβαση της μαθήτριας και εκπροσώπου του δεκαπενταμελούς του μουσικού σχολίου Σόνιας Μιχαηλίδη.

Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα μαζική και παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Πρέβεζας κα. Κωνσταντάκη, εκπαιδευτικοί , μαθητές αλλά και γονείς.

 


Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23988 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.