Πραγματοποιήθηκε η Επετειακή Εκδήλωση για τα 21 χρόνια λειτουργίας του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα (βίντεο και φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6/11 η Επετειακή η εκδήλωση για τα 21 χρόνια Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πρέβεζα από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρχές και φορείς της πόλης μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου ενώ πραγματοποιήθηκε και απονομή βραβείων για τις τρεις καλύτερες επιστημονικές εργασίες που εκπονήθηκαν από φοιτητές του τμήματος στα πλαίσια του Διαγωνισμού “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα” και οι οποίες συνοδεύτηκαν από χρηματικό ποσό, χορηγία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από τον Πρύτανη Παν. Ιωαννίνων, κ.Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, τον Πρόεδρο Συμβουλίου Ένταξης, κ.Τσίνα, τον Πρώην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ.Γαβρόγλου, τον Βουλευτή ΝΔ Ν.Πρέβεζας, κ.Στέργιο Γιαννάκη, την εντεταλμένη σύμβουλο του δήμου, κ.Κωνσταντακάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη, κ.Ιωάννου τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ.Μπούρη καθώς και από τον Πρόεδρο του Τμήματος, κ.Ναξάκη.

Επίσης ομιλίες πραγματοποίησαν τόσο ο εκπρόσωπος των μεταπτυχιακών σπουδαστών οποίος εξήρε το επίπεδο των σπουδών, όσο και αριστούχος απόφοιτος του τμήματος ο οποίος σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ανέφερε τις εμπειρίες του ως σπουδαστής του τμήματος.

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση:

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

τοπΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23988 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.