Πλαστογράφησαν υπογραφή συνταξιούχου και του άδειασαν τον λογαριασμό! -Δικαστική απόφαση υποχρεώνει την τράπεζα να επιστρέψει το ποσό!

Σε υποκατάστημα συστημικής Τράπεζας της περιοχής μας, υπάλληλοί της -σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται-, πλαστογράφησαν την υπογραφή συνταξιούχου και του «άδειασαν» το λογαριασμό του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο συνταξιούχος ποσό που είχε “κλεισμένο” σε προθεσμιακή κατάθεση… εξαφανίστηκε και όπως προέκυψε μετά από έρευνα, είχαν γίνει αναλήψεις του ποσού με πλαστογραφημένα έγγραφα.

Μετά από πενταετή διαρκή και έντονο δικαστικό αγώνα, ο συνταξιούχος δικαιώθηκε και εξεδόθη ήδη δικαστική απόφαση που υποχρεώνει την Τράπεζα να επιστρέψει τα υπεξαιρεθέντα ποσά εντόκως.

Απευθυνθήκαμε στο Δικηγορικό Γραφείο ΚΑΡΑΒΙΔΑ που εκπροσωπεί τον ατυχή συνταξιούχο, αλλά αρνήθηκαν να κάνουν δήλωση και μας παρέπεμψαν στο περιεχόμενο  της εκδοθείσης αποφάσεως.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23893 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.