Παύλος Φραγκούλης: Δεν υπάρχει ανάπτυξη σήμερα ή τουρισμός αν δεν συνδεθείς με τους οδικούς άξονες…

Την Τρίτη 26 Μαΐου στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές ” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Παύλος Φραγκούλης.

Ο κ. Φραγκούλης είναι περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη ” Ήπειρος Όλον” . Δραστηριοποιείται στο ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας στην περιοχή της Πρέβεζας από όπου κατάγεται ενώ είναι μάχιμος αυτοδιοικητικός με πολιτική αναφορά στην κεντροαριστερά και στο χώρο του ΚΙΝΑΛ.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για τα μέτρα ενίσχυσης της κυβέρνησης προς στους καταστηματάρχες και τους ελ. επαγγελματίες, την εικόνα στην εστίαση αλλά και στην τοπική αγορά της Πρέβεζας. Επίσης συζητήσαμε αναλυτικά με τον κ. Φραγκούλη για την τουριστική προβολή του ν. Πρέβεζας, τα έργα υποδομής αλλά και τον Τουρισμό συνολικά στην Περιφέρεια Ηπείρου. Τέλος ο κ. Φραγούλης μας ανέφερε τα δεδομένα αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για το θέμα των διοδίων του Ακτίου.

” Είναι πολύ σημαντικό που άνοιξε και η εστίαση.., δίνει ζωή άλλωστε στην τοπική αγορά..” ” Πρέπει να στηριχθούν οι ελλ. επαγγελματίες και από την πολιτεία και από την τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να τα καταφέρουν το καλοκαίρι…”

” Η κυβέρνηση ήταν κατώτερη των περιστάσεων στην οικονομική βοήθεια των ελ. επαγγελματιών και των εργαζόμενων…” ” Με ποια κριτήρια δόθηκαν άραγε αυτά τα χρήματα των 800 ευρώ…;” ” Εν μέσω πανδημίας επίσης η κυβέρνηση καλούσε τους πολίτες να κάνουν χρήση πλαστικού χρήματος και καλά έκανε για ευνόητους λόγους( περιορισμός διασποράς ιού- αφορολόγητο) , ενώ ο κόσμος χρησιμοποιούσε το πλαστικό χρήμα όποιος μετά δεν είχε να πληρώσει το αντίτυπο της κάρτας που τοκίζονταν από την τράπεζα… είχε πρόβλημα και το υπουργείο δεν έκανε τίποτα…”

” Δεν είναι δυνατόν στο κέρδος να είμαστε μόνοι μας και στην ζημία όλοι μαζί…”

” Στην πανδημία ήμασταν σε μια πραγματικότητα δύο ταχυτήτων…”

” Ο τουρισμός για την Πρέβεζα αλλά και για όλο το νομό θα πρέπει να είναι ο πρώτος παράγοντας οικονομικής προβολής ” ” Θα πρέπει η Πρέβεζα να εστιάσεις και στους τρεις τομείς του τουρισμού…”

” Χρειάζεται νέο νοσοκομείο η πόλη και master plan για τα ιαματικά λουτρά που παραπαίουν…”

” Δεν νοείται για είσοδο πόλης η Πρέβεζα να έχει μια διασταύρωση καρμανιόλα..”

” Θεωρώ ο κόμβος στην είσοδο της πόλης αλλά της γέφυρας Καλογήρου θα μπουν σε μια σειρά..” ” Μέχρι τώρα προσπαθώ να είμαι η φωνή της Πρέβεζας μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο…”

” Δεν υπάρχει ανάπτυξη σήμερα ή τουρισμός αν δεν συνδεθείς με τους οδικούς άξονες…”

” Σήμερα υπάρχει η τέλεια συγκυρία επειδή έχουμε Δήμαρχο- Περιφερειάρχη και κεντρική κυβέρνηση από τον ίδιο πολιτικό φορέα για να γίνουν πράγματα,…θα είναι κατόρθωμα ορισμένων αν χαθεί και τώρα η ευκαιρία…”

” Η Πρέβεζα θα πρέπει να συνεργαστεί άμεσα και να ενταχθεί η προβολή της στο υπουργείο τουρισμού…”

” …Πολλοί φοιτητές δίνουν ζωή στην πόλη μας .., πρέπει να διεκδικήσουμε την ίδρυση νέου τμήματος με αναφορά στον τουρισμό…”

” Το θέμα των διοδίων είναι προσωπικό στοίχημα και θα το φτάσω μέχρι τέλους…”

” Έχει γίνει η αποπληρωμή του έργου ας μην γελιόμαστε..”

” Καθημερινά μεγάλο μέρος των Πρεβεζάνων περνάνε τα διόδια του Ακτίου καθημερινώς και το κόστος είναι δυσβάσταχτο…”

” Στα Ιόνια νησιά πέρασε ψήφισμα ομοφώνως, είχα θέσει το θέμα με ερώτηση στο περιφερειακό συμβούλιο..” ” Δεν έχει γίνει κάτι ακόμα..”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3409 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.