Ολοκληρώθηκε η κατασκευή νέας γεώτρησης στο Δ.Δ Βράχου


Προτεραιότητα για τον Δήμο της Πρέβεζας τα έργα ύδρευσης για την παράκτια ζώνη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής νέας γεώτρησης  στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βράχου της Δ.Ε Ζαλόγγου ενισχύοντας σημαντικά το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.

Οπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου  Κώστας  Ματέρης , το  έργο το οποίο  υλοποιήθηκε με την συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου-Π.Ε Πρέβεζας , επιλύει  ένα χρόνιο πρόβλημα  που διογκώνεται κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Την συμβολή  της Περιφέρειας Ηπείρου  στην  κατασκευή του έργου υπογραμμίζει και  ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης  χαρακτηρίζοντας   ως εποικοδομητική και ουσιαστική την συνεργασία για θέματα που αφορούν υποδομές και κυρίως  τους τομείς  ύδρευσης  και αποχέτευσης.

Ο  κ.Μπαϊλης αναφέρει τις συνεχείς προσπάθειες  που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση του  δικτύου ύδρευσης της παραλιακής ζώνης με την αντικατάσταση του αγωγού    Ζέφυρο- Κανάλι  , την κατασκευή νέων δεξαμενών στο Κανάλι και άλλες παρεμβάσεις  στους οικισμούς ενώ την οριστική επίλυση αναμένεται να δώσει η  υλοποίηση   του διαδημοτικού έργου ύδρευσης της παράκτιας ζώνης Πρέβεζας και Πάργας από τις πηγές της Χόχλας  .

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23192 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.