Ο Βαγγέλης Νάνος στον Prisma 91.6: Και φέτος πραγματοποιείται κανονικά η ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη στις 12 Σεπτέμβρη από την Καμάρα

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 12 στον prisma radio 91.6 και ” Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Βαγγέλης Νάνος.

Ο Βαγγέλης Νάνος είναι γεωπόνος – ιδιωτικός υπάλληλος, έμπειρος και μάχιμος συνδικαλιστής.
Είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας και μέλος της “Συνέλευσης συντονισμού εργαζομένων-ανέργων” Πρέβεζας.
Επίσης είναι εκλεγμένος στην αντιπροσωπία του ΓΕΩΤΕΕ ( Γεωτεχνικό Επιμελητήριο) Ηπείρου- Ιονίων Νήσων και τέλος μέλος του συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων στην φετινή ΔΕΘ και την ημέρα ομιλίας του Κ. Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και για την κατάσταση που επικρατεί στους εργασιακούς χώρους και τα πρωτοβάθμια σωματεία.

” Και φέτος πραγματοποιείται κανονικά η ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη στις 12 Σεπτέμβρη από την Καμάρα…”
” Ο πρωθυπουργός της χώρας θα ανακοινώσει όλα τα μέτρα που θα πάρει το επόμενο διάστημα..” ” Η αποτυχία του συστήματος να κρύψει τα προβλήματα του λαού θέλουν να την κρύψουν πίσω από την πανδημία..”
” Θέλουν να πληρώσουν την διπλή κρίση οικονομική και υγειονομική τα φτωχά λαϊκά στρώματα..”
” Τα μέτρα Μητσοτάκη θα είναι άμεσα μέτρα ή πιο έμμεσα προετοιμάζονας ένα νέο ενδεχομένως και πανευρωπαϊκό μνημονιακό γύψο..”
” Η Διεθνή έκθεση δεν θα πραγματοποιηθεί λοιπόν φέτος αλλά θα διεξαχθεί ομιλία του Κ. Μητσοτάκη και η διεξαγωγή ενός Φόρουμ..”
” Θα αναγγείλει ο πρωθυπουργός μια νέα φάση λιτότητας και αποκρατικοποιήσεων..”
” Έρχεται άλλωστε με τις οδηγίες της Ε.Ε η ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και ακόμα πιο ευέλικτες εργασιακές σχέσεις..”
” Η Καμάρα λοιπόν φέτος δεν είναι μια εθιμοτυπική διαδήλωση έχει τα χαρακτηριστικά της και πρέπει να αποτελέσει βήμα κλιμάκωσης..”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2859 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.