Ο Β. Μάρκου και ο Χ. Μακριδάκης μιλούν για την εικόνα του πολιτισμού στην περιοχή μας μετά τις ακυρώσεις των συναυλιών λόγω Κορωνοϊού

Την Δευτέρα 4 Μαίου στην διαδικτυακή εκπομπή ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένοι του Χρήστου Τσούτση ήταν ο Χρήστος Μακριδάκης και ο Βασίλης Μάρκου.

Οι κ.κ Μακριδάκης και Μάρκου ασχολούνται με τον τομέα της διεξαγωγής συναυλιών και της παροχής υπηρεσιών ήχου και δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Δ. Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μακριδάκης είναι παραγωγός συναυλιών κι δραστηριοποιείται μέσα από την εταιρεία Αερόστατο,ενώ ο κ. Μάρκου είναι ηχολήπτης και πάροχος υπηρεσιών σε πολιτιστικά event.

Συζητήσαμε αναλυτικά με τους δύο καλεσμένους μας για την σημερινή εικόνα στο τομέα του Πολιτισμού, μετά τις μεγάλες ακυρώσεις του Καλοκαιριού λόγω πανδημίας , την αρνητική εικόνα που επικρατεί σήμερα και την έλλειψη συγκεκριμένων μέτρων ενίσχυσης από πλευράς πολιτείας.

Και οι δυο καλεσμένοι μας παρέθεσαν στοιχεία με εργαζόμενους που δουλεύουν στον πολιτισμό,σε μουσικές ή θεατρικές παραστάσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα στοιχεία για δραστηριότητες που μας έδωσαν και για τις δικές μας περιοχές Πρέβεζας, Λευκάδας, Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας. Το αίτημα για ενίσχυση όλου του κόσμου που παρεμβαίνει και βιοπορίζεται τέλος από τους συγκεκριμένους κλάδους ήταν κυρίαρχο και ότι η πολιτεία οφείλει να στηρίξει άμεσα αυτό τον κόσμο.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23968 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.