Ο Ταξιάρχης Κωστόγιαννης νέος Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας με την ”Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας”

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης και στο πλαίσιο των ερωτήσεων – ενημερώσεων των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης πριν την συζήτηση της ημερήσιας διάταξης των θεμάτων , ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Γεωργούλης ανακοίνωσε στο σώμα ότι δεν θα παραμείνει Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας και ότι βρίσκεται ενώπιον του Συμβουλίου για τελευταία φορά ως εκλεγμένος αιρετός.

Ο κ. Γεωργούλης στην βάση της ανακλητότητας και των δημοκρατικών, όπως τόνισε, χαρακτηριστικών που διέπουν την κίνηση από την ίδρυση της, θα παραχωρήσει την θέση του τη νέα περίοδο και χρονιά στο έτερο μέλος της παράταξης και νέο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ταξιάρχη Κωστόγιαννη.

Ο Ταξιάρχης Κωστόγιαννης με καταγωγή από την Αρκαδία ζει μόνιμα και εργάζεται για πολλά χρόνια στην πόλη της Πρέβεζας ως καθηγητής στην μέση εκπαίδευση. Με σπουδές σε Φιλολογία, Γυμναστική Ακαδημία και Λογιστική, έχει υπηρετήσει σ’ διάφορα σχολεία του Δήμου και του νομού Πρέβεζας όπως στο Μουσικό Σχολείο αλλά και στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ)., είναι ιδρυτικό μέλος της παράταξης ”Ανυπότακτη κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας..” ενώ συμμετείχε και συνδικαλιστικά στο κλάδο των καθηγητών μέσα από την παράταξη των Παρεμβάσεων για πολλά χρόνια στην πόλη της Πρέβεζας. Επίσης υπήρξε ενεργό μέλος της Πρωτοβουλίας ενάντια στις Εξορύξεις.

Ο κ. Γεωργούλης στο μέτρο των δυνατοτήτων του και της παρέμβασης τράβηξε κατά καιρούς τα φώτα της δημοσιότητας ανοίγοντας σημαντικά θέματα εντός Συμβουλίου. Στοιχείο που του αναγνωρίζονταν ήταν η ευγένεια, ο πολιτικός πολιτισμός και ο ήπιος χαρακτήρας του.

Όπως εύστοχα είπε Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης θα λείψει ο Γεωργούλης από το συμβούλιο…Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3347 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.