Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δ. Καραμανίδης, στην εκπομπή του Β. Ιωάννου «ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10»: “Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη λειτουργία του Δ.Σ. σε σχέση με το παρελθόν“

Στο radio prisma και στην εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ιωάννου, παραχώρησε συνέντευξη ο κ. Δημήτρης Καραμανίδης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Ο κ. Καραμανίδης απάντησε σε σειρά ερωτήσεων, τόσο για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα αποτελέσματα της Δημοτικής Αρχής, ένα και πλέον χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της, για το σχεδιασμό που υπάρχει στις αθλητικές υποδομές του Δήμου κ.α.

Ειδικότερα για τη δικιά του παρουσία ως Προέδρου , αλλά και συνολικά για τη λειτουργία του Δ.Σ. ο κ. Καραμανίδης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη συνολική λειτουργία… Πέρα από μεμονωμένα περιστατικά , το ΔΣ λειτουργεί με άψογη συνεργασία όλων των  παρατάξεων. Υπάρχει πλέον μια διαφορά στις συνεδριάσεις, σε σχέση με το παρελθόν..»

Στην επισήμανση αν απαιτείται και αλλαγή του κανονισμού, ώστε να αποφεύγονται οι πολύωρες συνεδριάσεις,  επισήμανε ότι:

«Κάναμε ήδη κάποιες αλλαγές στον κανονισμό λειτουργίας, όμως πρακτικά δεν μπορούν να βελτιωθούν πολλά πράγματα…»

“Είμαι ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από όσα έχουμε κάνει, ως δημοτική αρχή, στον ένα χρόνο..”

Στην ερώτηση του Βασίλη Ιωάννου, αν είναι προσωπικά ικανοποιημένος, από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της Δημοτικής αρχής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σημείωσε:

«Είμαι ικανοποιημένος σε πολύ μεγάλο βαθμό, από όσα έχουμε κάνει..Θα πρέπει κάποιος να δει ότι κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, εν μέσω πανδημίας, πρωτόγνωρα πράγματα….. 

Η ΔΕΥΑ , πηγαίνει πάρα πολύ καλά…

Είμαστε μια Δημοτική αρχή που καλούμαστε να μπαλώσουμε τρύπες πολλών ετών… Αυτό δε μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει και δε μπορεί να κλείσουν όλες οι τρύπες από τη μια μέρα στην άλλη…

Στην καθαριότητα πάμε επίσης πολύ καλά..Τα οικονομικά και ποσοτικά στοιχεία που πρόσφατα έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, δείχνουν ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και με την ανακύκλωση και γενικά με την καθαριότητα….»

Απαντώντας σε σχετικό σχόλιο του Βασίλη Ιωάννου, για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την ύπαρξη  εντάσεων στις σχέσεις των μελών της παράταξης «ο Δήμος της καρδιάς μας», ο κ. Καραμανίδης  επέλεξε να απαντήσει,  όπως ο ίδιος είπε, με ένα χαριτολόγημα :

«Τις φήμες τις δημιουργούν οι αχώνευτοι και τις πιστεύουν οι ανόητοι και οι ηλίθιοι..»

Στη συνέχεια ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Καραμανίδης στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου  «ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10».

Δημοσιεύτηκε από Prisma 91,6 στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3075 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.