Ο Νίκος Βιτώρος για την νέα καμπάνια του Ποταμιού στον Prisma 91,6


Την νέα καμπάνια του Ποταμιού σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού, δικηγόρος Νίκος Βιτώρος…

Ο ίδιος διαφώνησε με την επισήμανση ότι το Ποτάμι έχει χάσει την ριζοσπαστική του ορμή, καθώς πρόκειται για ένα κατόρθωμα, καθώς τέσσερα χρόνια μετά την δημιουργία του είναι παρών, αποτελούμενο  από απλούς πολίτες και μη επαγγελματίες πολιτικούς και καθορίζει μέχρι ένα βαθμό τα πολιτικά πράγματα.

Μάλιστα η καμπάνια www.thelopotami.gr είναι μια αφορμή να επανασυστηθεί με την  κοινωνία καθώς το ποτάμι από την αρχή δεν ακολούθησε τον ξύλινο πολιτικό λόγο και σε ένα μεγάλο βαθμό η λογική αυτή προσελκύει μια μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν παραδοσιακές πολιτικές στρατοπεδεύσεις και είναι μια ευκαιρία να εκφραστεί και να πει τί είναι αυτό που θέλει από το πολιτικό σύστημα και να αναρτηθεί, καθώς και να καλλιεργηθεί το κλίμα να γίνει πραγματικότητα.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23892 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.