Ο Νέος πρόεδρος του Σ.Κ. Νικόπολη Π. Καραστάθης στον Prisma 91,6: Θα πάμε σε μια συντηρητική διαχείριση, ώστε να φτιάξουμε ένα ανδρικό τμήμα που θα σταθεί αξιοπρεπώς


Ο Νέος πρόεδρος του Σ.Κ. Νικόπολη κ Παναγιώτης Καραστάθης ήταν καλεσμένος στο πρωινό ενημερωτικό  μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

Ο κ Καραστάθης αρχικά αναφέρθηκε στους υπόλοιπους συνεργάτες, φίλους της ομάδας που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. της ομάδας ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλάνισαν το τελευταίο διάστημα την ομάδα. «Υπήρχε ένας αναβρασμός που δημιουργήθηκε με την απομάκρυνση του Παπίρη. Εκεί χάλασε μέσα στη χρονιά το κλίμα. Προσπάθησαν τα παιδιά να το σώσουν. Εκ του αποτελέσματος στη βαθμολογία η Νικόπολη τερμάτισε στην  ίδια θέση με πέρυσι, αλλά δημιουργήθηκαν διάφορες παρενέργειες και απόνερα όσον αφορά τη σχέση των παικτών και μεταξύ τους και με την ομάδα. Χάθηκε η αξιοπιστία με αποτέλεσμα να χάσουμε 3 βασικούς παίκτες. Ο Μπάλλας με τον Νίκα έκαναν χρήση της οκταετίας και χάσαμε και τον Τσιτσώνη που πήγε σε μια ομάδα των Ιωαννίνων. Η χρονιά πιστεύω έληξε ομαλά με τον καλύτερο τρόπο και πάμε στην νέα χρονιά με νέους στόχους.

Πιστεύω ότι η καινούρια μετάβαση που θα γίνει πρέπει να είναι συντηρητική, με την έννοια ότι επειδή έχουμε απώλεια παικτών και να μην ξεχνάμε όσα ακούγονται και έξω. Η Νικόπολη όπως και όλα τα Σωματεία είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα δηλαδή επίσημα δεν υπάρχουν τμήματα αμειβόμενων αθλητών. Δηλαδή οι αθλητές που έρχονται δεν είναι αμειβόμενοι με την έννοια του μισθού κτλ είτε οι προπονητές, απλώς προσπαθούμε με τις συνδρομές και τη βοήθεια των γονέων, με τους χορηγούς και με δικές μας συνδρομές που είμαστε ΔΣ να βγάλουμε τα έξοδα της χρονιάς. Οπότε θα πάμε σε μια συντηρητική διαχείριση έτσι ώστε να φτιάξουμε ένα ανδρικό τμήμα. Πρέπει να έχουμε 5-6-7 άνδρες για να μπορέσει η Νικόπολη να σταθεί αξιοπρεπώς. Οι άνδρες όμως πρέπει να πλαισιωθούν και με 16χρονους και 17χρονους που είναι ήδη στην ομάδα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Ήδη ο Παπαμιχαήλ που είναι και σημαία της ομάδας συμφώνησε –να παραμείνει και με κάποιο πόστο στην ακαδημία-, ο Κακιούζης συμφώνησε και σήμερα έχουμε ραντεβού και με άλλους δυο Λευκαδίτες Βαγενά και Μακρόπουλο που ήταν σημαντικά στελέχη της ομάδας, για καταφέρουμε να πούνε το ναι .Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό των παικτών που έφυγαν πάντα σε ρεαλιστικά πλαίσια ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα της ομάδας» ανέφερε ο νέος πρόεδρος της ομάδας.

Ο κ Καραστάθης αναφέρθηκε σε μια σειρά παρεμβάσεων που θα προσπαθήσει να κάνουν προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα όπως για παράδειγμα να κρατήσουν τις ίδιες φανέλες, να μειώσουν τα έξοδα των αποστολών κτλ. Αναφέρθηκε παράλληλα στα χορηγικά προγράμματα που θα τρέχει η ομάδα, συμφωνώντας ότι η Νικόπολη οφείλει να εξορθολογήσει  τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκε χορηγικά τις επιχειρήσεις της περιοχής. «Εμείς θα επιδιώξουμε να πάμε σε πιο ήπια διαχείριση των χορηγιών και θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε χώρο και για τις άλλες ομάδες και για τους επαγγελματίες της διαφήμισης» σημείωσε.

Ακούστε το απόσπασμα:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22646 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.