Ο Δήμος Πρέβεζας στην Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου


Ο Δήμος Πρέβεζας, θα συμμετάσχει κι εφέτος στην Εκθεση Τουρισμού PHILOXENIA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 9-11 Νοεμβρίου 2018, στο Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου

Την αντιπροσωπεία  του Δήμου Πρέβεζας  αποτελούν:

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης  και οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευάγγελος Συγκούνας πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και  κ. Γεράσιμος Ντίτσος εντεταλμένος δημοτικος  σύμβουλος για τον αθλητισμό καθώς και  υπάλληλοι και μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας  Ηπείρου  με αριθμό 15 και στο stand 19  η Πρέβεζα αναμένεται να ..κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις,παρουσιάζοντας πέρα από  τα άλλα της χαρίσματα και  την πλούσια αθλητική δραστηριότητά της,στον αθλητικό τουρισμό.     

Οπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας  κ.Χρήστος Μπαϊλης  ο Δήμος συμμετέχει ανελλιπώς στην έκθεση από το  2011  αναδεικνύοντας   το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο, τα μνημεία και   όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή και την  καθιστούν   ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό    όλες τις εποχές του χρόνου.

Aπό την Δημοτική Επιτροπή  Τουρισμού

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22542 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.