Ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής στον Prisma 91,6

Την Πέμπτη 21/2 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος τηλεφωνικά στην εκπομπή μας ήταν ο κ. Νίκος Καλαντζής.
Ο κ. Καλαντζής είναι ο δήμαρχος Ζηρού. Εκλέχτηκε στο αξίωμα του στις εκλογές του 2014 και διεκδικεί εκ νέου την ψήφο και εμπιστοσύνη των πολιτών και δημοτών της περιοχής του Ζηρού στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Είναι τοπογράφος μηχανικός και ολοκλήρωσε το κύκλο σπουδών του στο ΑΠΘ. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια με επιτυχία και διατηρούσε τεχνικό γραφείο πριν εμπλακεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Συζητήσαμε αναλυτικά με τον Δήμαρχο για ζητήματα που αφορούν έργα υποδομής του δήμου και την ολοκλήρωση συγκεκριμένων μελετών. Ο κ. Καλαντζής στάθηκε εκτενώς στο θέμα της βελτίωσης έργων που αφορούν την ύδρευση , τον βιολογικό καθώς και ασφαλτοστρώσεις που πρέπει να ακολουθήσουν σε συγκεκριμένα σημείου οδικών δικτύων. Στην συνέχεια ο κ. Καλαντζής μας ενημέρωσε για το σχεδιασμό και την πορεία έργων ανάπλασης στο Δήμο και αναφέρθηκε στο ζήτημα της πλατεία του Θεσπρωτικού και των έργων στην πλατεία του κέντρου της Φιλιππιάδας. Πιο συγκεκριμένα σε σχέση με την πλατεία στο Θεσπρωτικό ο κ. Καλαντζής δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ”το συγκεκριμένο έργο είναι αίτημα των κατοίκων” και για να προχωρήσεις έργα ανάπλασης πρέπει ”να έχεις σχέδιο και να συγκρουστείς με μικροσυμφέροντα”.

Στην συνέχεια κουβεντιάσαμε αναλυτικά με τον κ. Καλαντζή ζητήματα που αφορούν την τους οδικούς άξονες και την σύνδεση της Φιλιππιάδας στην νέα εποχή, καθώς και για το νέο πρόγραμμα της παράταξης του που έχει στο πυρήνα τα έργα υποδομής.
Τέλος ο κ. Καλαντζής μας μετέφερε την άποψη του για το κρίσιμο ζήτημα της εξόρυξης υδρογονανθράκων στην περιοχή της Ηπείρου.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23897 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.