Ο Χρήστος Κοτσίνης στον Prisma 91,6 για την τακτική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μας

Την Πέμπτη 7/11 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Χρήστος Κοτσίνης.
Ο Χρήστος Κοτσίνης με καταγωγή από την Πρέβεζα και έντονη πολιτική δραστηριότητα είναι ελεύθερος επαγγελματίας-
Αντιπρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου Πρέβεζας.
Συζητήσαμε μαζί του σχετικά με την ευκαιρία παρουσίας του στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στα Χανιά.
Το ΕΒΕ Χανίων διοργάνωσε το 2ο Επιχειρηματικό Φόρουμ.

” Στα Χανιά πραγματοποιήθηκε η τακτική συνέλευση της κεντρικής ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος”.

Στα πλαίσια της τακτικής συνέλευσης στα Χανιά πραγματοποιήθηκε ένα οικονομικό φόρουμ το οποίο ήταν στα πλαίσια συνεδρίου. Το φόρουμ διεξήχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά.

” Τέτοια συνέδρια αξίζουν να γίνονται και στις περιοχές μας”. ” Είναι καλό να παίρνουμε ιδέες και για τον τόπο μας, …στο Οικονομικό Φόρουμ συμμετείχαν και πολιτικά πρόσωπα όπως ο κ. Γερουλάνος, η κα. Μπακογιάννη αλλά και ο κ. Πολάκης. ”

Στην συνέχεια ο κ. Κοτσίνης μας μετέφερε αναλυτικά τις θεματικές του Φόρουμ που ήταν αφιερωμένος στο Τουρισμό κάνοντας ένα πάντρεμα και μια σύνδεση με την δική μας περιοχή.
Ακολούθησε συζήτηση για την περιοχή και το νομό της Πρέβεζας, τις αναπτυξιακές δυνατότητες αλλά και τα βασικά και συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Ο κ. Κοτσίνης στην συνέχεια και κλείνοντας εστίασε στο ρόλο της ”συνέργειας”, μέσα και από παράδειγμα που είδε στο Οικονομικό Φόρουμ,’ στο επιχειρείν ώστε να αντεπεξέλθει και η μικρομεσαία επιχείρηση.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.