Νίκος Καντερές στον Prisma 91,6: Λευκάδα και Ήπειρος δεν πρέπει να ανησυχούν από έντονα καιρικά φαινόμενα…”

Η Λευκάδα και η Ήπειρος δεν πρέπει να ανησυχούν καθόλου για έντονα καιρικά φαινόμενα ανέφερε στον Prisma 91,6 ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές.

Ωστόσο επειδή η Λευκάδα είναι στο όριο πρέπει να κρατάμε μερικές επιφυλάξεις, καθώς η κακοκαιρία θα επηρεάσει περισσότερο Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο τις ακτές της Στερεάς Ελλάδος και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Επειδή έγινε πάρα πολύς θόρυβος, καθώς από την περασμένη Δευτέρα κάπου γράφτηκε ότι έρχεται ένας μεσογειακός κυκλώνας, η αντίρρησή μου είναι ότι δεν προβλέπεται να έρθει σαν μεσογειακός τυφώνας, ήταν ένα χαμηλό βαρομετρικό το οποίο παρέμενε για πάρα πολύ καιρό έξω από τις θάλασσες της Λιβύης, την Τετάρτη ενισχύθηκε και δημιουργήθηκε έξω από το Ιούνιο και προς την Σικελία ένα μάτι ενός κυκλώνα το οποίο κινείται ανατολικά και θα επηρεάσει όμως τις επόμενες ώρες και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας που θα περάσεις την Ηπειρωτική χώρα θα εξασθενήσει.

Τα 8 με 9 μποφόρ που έχουν ανακοινωθεί από τη μετεωρολογική υπηρεσία δίνουν ένα ύψους κύματος από 6 έως 9 μέτρα άρα με τους βορειοδυτικούς ανέμους οι οποίοι θα προκύψουν, θα υπάρχει αρκετός κυματισμός.

Ακούστε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού Καντερέ:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.