Νέο δημοσίευμα του Forbes για την Πρέβεζα! 5ος πιο ασφαλής προορισμός στην Ευρώπη

Σε νέο δημοσίευμά του το Forbes αναφέρεται στους ασφαλέστερους προορισμούς της Ευρώπης κατατάσσοντας την Πρέβεζα ως τον 5ο πιο ασφαλή προορισμό!

Το δημοσίευμα με τους 20 πιο ασφαλείς προορισμούς αναφέρει για την Πρέβεζα:

“Ήλιος, αμέτρητες παραλίες (συμπεριλαμβανομένης μιας από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη), μεσογειακή κουζίνα, μια μαρίνα γεμάτη σκάφη, η Πρέβεζα εμφανίζεται στην πέμπτη λίστα με τα ασφαλέστερα σημεία διακοπών της Ευρώπης. Βρίσκεται στις εκβολές του Αμβρακικού κόλπου, με το Ιόνιο Πέλαγος στην άλλη πλευρά, η Πρέβεζα είναι «ένα νησί στην ηπειρωτική χώρα» στην Ήπειρο, στη βορειοδυτική Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μία από τις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πληγεί λιγότερο από κοροναϊό (έως και 50 φορές λιγότερα μολυσμένα άτομα από ό, τι στις ευρωπαϊκές χώρες που πλήττονται περισσότερο). Τα μέτρα υγιεινής ελήφθησαν νωρίς για να καλωσορίσουν τους ταξιδιώτες στην Πρέβεζα (τέσσερα μέτρα ανάμεσα στις ομπρέλες παραλίας, τα φίλτρα κλιματισμού άλλαξαν μεταξύ κάθε διαμονής στα δωμάτια του ξενοδοχείου που απολυμαίνονται συνεχώς). Η Πρέβεζα περιβάλλεται από τρία νοσοκομεία (ένα από αυτά σε πανεπιστήμιο) και βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Ακτίου. Η Ελλάδα έχει περισσότερα κατά κεφαλή νοσοκομειακά κρεβάτια από το Ηνωμένο Βασίλειο ή τον Καναδά. Άνοιγμα εκ νέου σε ταξιδιώτες από την 1η Ιουλίου. Δεν ζητήθηκε καραντίνα.”

Δείτε το δημοσίευμα εδώΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2891 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.