Με το Δήμαρχο Πρέβεζας συναντήθηκε η “Παρέμβαση Για Τα Ζώα”

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου είχαμε μια πρώτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο για τα ζητήματα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Σε αυτή  την πρώτη επαφή ενημέρωσης κατ´ αρχήν τέθηκε το ζήτημα που έχει προκύψει με την άρση της άδειας λειτουργίας του Καταφυγίου στο Νεοχώρι.

Ενημερώσαμε διεξοδικά τον Δήμαρχο  για τις επιπτώσεις στα ζώα, αλλά και για την αναγκαιότητα που αποτελεί μονόδρομο για τον Δήμο μας, να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρση της ανάκλησης της άδειας και ασφαλώς για την άμεση δρομολόγηση μελέτης για την συνολική αναβάθμιση και ανακατασκευή του Καταφυγίου μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»  ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προδιαγραφές. Αυτό άλλωστε αποτελούσε εδώ και κάποια  χρόνια μόνιμο αίτημα μας προς τον Δήμο Πρέβεζας με σειρά γραπτών υπομνημάτων και δημοσιεύσεων.

Ο Δήμαρχος κ. Γεωργάκος κατανόησε την ανάγκη της δημιουργίας σύγχρονων υποδομών στον χώρο του υπάρχοντος Καταφυγίου στο Νεοχώρι, συμφωνώντας μαζί μας και υποσχέθηκε να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες. Τέθηκαν και αλλά ζητήματα όπως το ζήτημα του Δημοτικού Κτηνιατρείου επίσης αίτημα μας εδώ και πολύ καιρό, και για το οποίο ο Δήμαρχος είναι θετικός. Αναμένουμε την πρώτη συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής, όπου και θα δρομολογηθούν διάφορες δράσεις και για τα ζώα της πόλης.

 Το ΔΣ της Παρέμβασης Για Τα ΖώαΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.