Με το δεξί ο Α.Ο. ΡΙΑ στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Π-Λ κόντρα στον Αετό Αγιάς (Φώτο)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα 2016-2017 της Β΄ΕΠΣ Π-Λ. του Β Ομίλου  ο Α.Ο. ΡΙΑ όπου σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 αντιμετώπιζε τον Αετό Αγιάς στο Δημοτικό Στάδιο Ωρωπού.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Α.Ο. ΡΙΑ μπήκε δυναμικά και μέσα σε 6  μόλις λεπτά πέτυχε 2 γκολ με τους Miftioy και Μπέκα ενώ στο 37ο λεπτό ο Γαβριήλ μείωσε για τον Αετό Αγιάς. Στον υπόλοιπο αγώνα και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους ενώ δοκίμασαν και τα νεύρα τους εφόσον ο αγώνας είχε πολλά φάουλ και σκληρά μαρκαρίσματα αλλά με τον Καραμούτσιο και τον Miftioy να πετυχαίνουν δυο γκολ και να διαμορφώνουν το τελικό 4-1 υπέρ του Α.Ο. ΡΙΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΕΦΗΣ – ΛΑΪΝΑΣ

Α.Ο. ΡΙΑ: ΣΤΡΑΤΗΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΠΟΥΛΙΣΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΛΑΟΠΟΔΗΣ, ΚΑΡΑΚΗΣ, ΜΙΦΤΑΡΑΪ, ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ, ΜΠΕΚΑΣ, MIFTIOY, ΝΤΙΛΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΤΙΚΟΙ: ΝΙΤΣΑΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΙΟΣ, ΚΟΛΙΟΦΩΤΗΣ, ΧΑΤΖΑΡΑΣ, ΛΑΟΠΟΔΗΣ, ΤΑΣΣΗΣ.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ: ΓΚΙΝΗΣ, ΡΙΖΟΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΤΣΕΜΠΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΜΠΙΣΤΙΟΛΗΣ, ΠΑΛΛΗΣ, ΣΕΡΙΦΗΣ, ΜΗΤΣΟΥΛΗΣ, ΝΤΑΛΛΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΤΙΚΟΙ: ΣΚΑΡΠΟΣ, ΖΥΓΟΥΡΗΣ, ΣΚΑΡΜΠΟΣ.

aoriaaetosagiasdekaeksi-8 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-1 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-2 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-3 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-4 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-5 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-6 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-7 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-8 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-9 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-10 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-11 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-12 aoriaaetosagiasdekaekssdfsf-13Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.