Με 62 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

Σας καλούμε σε Συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 22/04/2019, ημέρα Μ. Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση δεύτερου σταδίου της μελέτης με τίτλο: Εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Πρεβέζης.

2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Πρέβεζας, έτους 2019.

3. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για το έργο: «Συγκοινωνιακά έργα στη Δημοτική Ενότητα Λούρου και στις Τοπικές Κοινότητες Βρυσούλας και Άνω Ράχης της Π.Ε. Πρέβεζας» του Δήμου Πρέβεζας προϋπολογισμού 53.400,00 €.

4. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για το έργο:«Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και ειδικών δράσεων Περιφέρειας Ηπείρου 2017-2019» (Υποέργο: Επέκταση ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή του 5ου παιδικού σταθμού Πρέβεζας και ασφαλτοστρώσεις – τεχνικά στους οικισμούς Παντοκράτορα,Δροσιά και Ανάληψη Πρέβεζας » προϋπολογισμού 45.000,00 (με Φ.Π.Α.) ΕΥΡΩ .

5. Εξέταση αίτησης για προσκύρωση Δημοτικού χώρου υπέρ της ιδιοκτησίας Κ. Καίτης Ζέκιου στο Ο.Τ.3 επί των οδών Αντιτάνων και Πυθαγόρα εντός Σχεδίου πόλης Πρέβεζας.

6. Εξέταση αίτησης για προσκύρωση Δημοτικού χώρου υπέρ της ιδιοκτησίας Δημητρίου Φατούρου στην οδό Χρ. Κοντού περιοχή Προφήτη Ηλία Ο.Τ.172.

7. Έγκριση σύνταξης Πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής από κατεχόμενο τμήμα της οδού Περδικάρη κατά των κληρονόμων Μιχαήλ Τρυφωνίδη.

8. Εξέταση αιτήματος για κατασκευή στεγάστρου στη Τ.Κ. Σαμψούντα, σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

9. Αλλαγή χρήσης κοινοτικού καταστήματος Τ.Κ. Φλαμπούρων σε καφενείο, σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

10. Έγκριση κοπής δέντρων, σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

11. Εξέταση αίτησης για ανταλλαγή δημοτικής έκτασης, σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

12. Τροποποίηση Διανομής Συνοικισμού Ριζών έτους 1977 και ανταλλαγή ίσου εδαφικού τμήματος ιδιοκτησίας Δήμου Πρέβεζας με των υπ’αριθμ. : 85 και 86 οικοπέδων, σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

13. Παράταση αιτήσεων για χρήση κοινόχρηστων χώρων, σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

14. Γνωμοδότηση πεζοδρόμησης του υπό διαμόρφωση τμήματος (πάροδος Δ. Μπάλκου) από την οδό Δημητρίου Μπάλκου έως την οδό Περδικάρη, σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

15. Θέσεις υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2019, σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

16. Αντικατάσταση παραιτηθέντων τακτικών μελών της Επιχείρησης Ειδικού Σκοπού με την επωνυμία: {Δημοτική Επιχείρηση Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Πρέβεζας}.

17. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Πρέβεζας, έτους 2019.

18. Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2019.

19. Έγκριση απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πρέβεζας , οικονομικού έτους 2018.

20. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2018 του Ιδρύματος Ευγηρίας της Ι.Μ Νικοπόλεως & Πρεβέζης.

21. Έγκριση απολογισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πρέβεζας για το έτος 2018.

22. Κατανομή πίστωσης στις Σχολικές Επιτροπές για την κάλυψη Λειτουργικών δαπανών έτους 2019 (Β΄κατανομή), των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Πρέβεζας.

23. Έκτακτη Επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για αυξημένες λειτουργικές δαπάνες σχολείων.

24. Ίδρυση Τμημάτων Ένταξης (Τ.Ε.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πρέβεζας.

25. Έγκριση πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο: Η Πρέβεζα της Τέχνης και του Λόγου- Κ. Καρυωτάκης.

26. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για επιχορήγηση Πολιτιστικών Συλλόγων και εξειδίκευση πίστωσης για διάφορες εκδηλώσεις στο Δήμο Πρέβεζας”.

27. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για την διενέργεια δαπανών για την πραγματοποίηση μουσικής παράστασης “Στον ήχο των ποιητών-Τραγουδάμε για να θυμόμαστε” και έγκριση αυτής σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας .

28. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για την διενέργεια δαπανών για την πραγματοποίηση της υποδοχής μαθητών και εκπαιδευτικών από το πρόγραμμα ERASMUS .

29. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για την διενέργεια δαπανών για την για την πραγματοποίηση του 17th PREVEZA JAZZ FESTIVAL σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

30. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για την διενέργεια δαπανών για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων με θέμα A)“Η “Πρέβεζα” της Τέχνης και του ΛόγουΚ. Καρυωτάκης” και Β) Από την προκυμαία της “Πρέβεζας” ως την “Ανοιξη της Πάργας”…Οταν ο Αλκης Αλκαίος συνάντησε τον Κώστα Καρυωτάκη. και η έγκριση αυτών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

31. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για την διενέργεια δαπανών για την πραγματοποίηση συναυλιών καθηγητών και μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας “ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ” και έγκριση αυτών .

32. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 3/2019 απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης με θέμα {”Εκτύπωση φυλλαδίου αθλητικού τουρισμού Δήμου Πρέβεζας και μακέτα δημιουργικού”, για την παροχή σύμφωνης γνώμης από τον ΕΟΤ.

33. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 4/2019 απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης “Προβολή των Ιαματικών Λουτρών Πρέβεζας στο βιβλίο με τίτλο: “ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ”, για την παροχή σύμφωνης γνώμης από τον ΕΟΤ.

34. ΄Εγκριση 4ης/2019 έκθεσης της αρμόδιας επιτροπής εγγραφών – επανεγγραφών – μεταγραφών – διαγραφών νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Πρέβεζας για το σχολικό έτος 2018- 2019.

35. Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ.) για απασχόληση στο Δήμο Πρέβεζας κατά το σχολικό έτος 2019 – 2020).

36. Απαλλαγή μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ από την καταβολή διδάκτρων και λοιπών δικαιωμάτων για το σχολικό έτος 2018-2019.

37. Εξέταση αίτησης της εταιρείας “ΙΧΘΥΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΛΑΣΚΑΡΑ Α.Ε.”, για παράταση μίσθωσης δημοτικού ακινήτου στη θέση ΛΑΣΚΑΡΑ περιοχής Αγ. Θωμά, Δήμου Πρέβεζας.

38. Εξέταση αίτησης για παράταση μίσθωσης δημοτικού ακινήτου “ΚΑΜΠΙΝΚΓ» στη θέση «ΤΣΟΥΚΕΣ», Τοπικής Κοινότητας Καναλίου, Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας.

39. Εξέταση αίτησης για παράταση μίσθωσης δημοτικού ακινήτου «Αίθριο Μπαρ-Περίπτερο» έναντι Κάμπινγκ ΜΟΝΟΛΙΘΙ, Τοπικής Κοινότητας Καναλίου,Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας.

40. Έγκριση εργασιών κτιριακής αναβάθμισης επιχείρησης “Ντόμαρης Κων/νος & ΣΙΑ Ο.Ε.” με κατασκευή νέων κτισμάτων σε δημοτικό ακίνητο στη θέση ΛΕΥΚΕΣ Τ.Κ. Μύτικα, Δήμου Πρέβεζας.

41. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και ορισμός επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού για τη ναυαγοσωστική κάλυψη του Δήμου Πρέβεζας έτους 2019.

42. Έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο «Σ019 Εργασίες συντήρησης παιδικών χαρών Δήμου Πρέβεζας» προϋπολογισμού 20.000,00 € (με ΦΠΑ) από ιδιώτη.

43. Αιτιολόγηση ανάθεσης υπηρεσίας με τίτλο:«ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».

44. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου : .

45. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου : .

46. Έγκριση πρωτόκολλου παραλαβής Υπηρεσίας : Φροντίδα και καθαριότητα των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού κυνοκομείου (6η πιστοποίηση).

47. Έγκριση πρωτόκολλων παραλαβής Υπηρεσίας :« Παροχή Υπηρεσιών από Βάση Πληροφοριών και Εφαρμογών ΟΤΑ».

48. Έγκριση πρωτόκολλων παραλαβής Υπηρεσίας : Επισκευή συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων Δήμου Πρέβεζας, περιόδου 21.03.2019- 29.03.2019.

49. Έγκριση 2ου πρωτόκολλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο:«ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ».

50. Έγκριση 10ου πρωτόκολλου παραλαβής Υπηρεσίας : «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Δ.Ε.ΖΑΛΟΓΓΟΥ».

51. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας:« Ηχητική Κάλυψη και φωτισμό για την Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Γιώργου Ζιώρη».

52. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας : Ηχητική Κάλυψη και φωτισμό για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για τον Πρεβεζάνο καλλιτέχνη Λάκη Παππά σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Πρέβεζα”.

53. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας: Διανυκτέρευση των μουσικών για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για τον Πρεβεζάνο καλλιτέχνη Λάκη Παππά, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Πρέβεζα”.

54. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας της διανυκτέρευσης των ιατρών της κινητής μονάδας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Πρέβεζα, για δωρεάν ιατρικούς ελέγχους σε μαθητές και ευπαθείς ομάδες.

55. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας διανυκτέρευσης μελών για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του 6ου Φεστιβάλ “ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” .

56. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας: Επισκευή και συντήρηση Μουσικών Οργάνων , Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας.

57. Έγκριση πρακτικού με αντικείμενο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ».

58. Έγκριση πρακτικού με αντικείμενο: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 4ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2014 – 2020 ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Α4».

59. Έγκριση του πρωτοκόλου παραλαβής υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας εργαζομένων του Δήμου Πρέβεζας.

60. Έγκριση διαγραφής ποσών από χρηματικούς καταλόγους.

61. Έγκριση διαγραφής ποσών από τέλη ύδρευσης κι αποχέτευσης Δ.Ε. ΛΟΥΡΟΥ.

62. Εξειδίκευση πίστωσης του ΚΑΕ 02.15.7135.000 με τίτλο: από ίδια έσοδα .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΚΟΣΜΑΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23797 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.