Γραμματέας του ΝΤ Άρτας ΑΔΕΔΥ Βάσω Αμπελογιάννη: Αυτό που γίνεται τώρα με τη νέα νομοθεσία είναι η περαιτέρω ενίσχυση των αρνητικών συνεπειών του νόμου Κατράγκαλου

Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 12 στον prisma radio 91.6 και ” Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένη του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν η Βάσω Αμπελογιάννη.

Η Βάσω η Αμπελογιάννη ζει και εργάζεται στην Άρτα.
Πιο συγκεκριμένα είναι διοικητική υπάλληλος στο νοσοκομείο Άρτας , μέλος του Σωματείου Εργαζομένων.
Είναι μηχανικός Η/Υ μέλος του ΤΕΕ Ηπείρου – Λευκάδας.
Έχει εκλεγεί με τις δυνάμεις του ΜΕΤΑ στο τελευταίο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ στην Ε.Ε.

Συζητήσαμε μαζί της για το νέο ασφαλιστικό Βρούτση, την προσπάθεια κατάργησης της Κυριακάτικης Αργίας στην περίπτωση των Jumbo αλλά και την εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ στα Ιωάννινα για το νέο ασφαλιστικό.

” Η εκδήλωση που γίνεται ως ΑΔΕΔΥ στα Ιωάννινα είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό” ”… Είμαστε τυχεροί γιατί είναι επίκαιρη λόγω της αντιασφαλιστικής απορρύθμισης που εισηγείται και έχει αναρτήσει στην Δημόσια Διαβούλευση ο κ. Βρούτσης.”

” Θεωρούμε ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε και να δούμε τις περαιτέρω στοχεύσεις. ” ” Στην εκδήλωση θα μιλήσουν σήμερα στις 5 και 30 μ.μ στο ξενοδοχείο Ντουλάκ, οι κ.κ. Ρομπόλης, Ρωμανιάς και Μητρόπουλος. ”

” Η κυβέρνηση της Ν.Δ έχει ξεκάθαρα τονίσει ότι ένα κομμάτι της ασφάλισης και του συνταξιοδοτικού πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί, αυτός είναι άλλωστε ο ένας στόχος.”

” Αυτό που γίνεται τώρα με τη νέα νομοθεσία είναι η περαιτέρω ενίσχυση των αρνητικών συνεπειών του νόμου Κατράγκαλου.” ” Η Ν.Δ και ο κ. Βρούτσης προεκλογικά είχαν δεσμευτεί για την πλήρη κατάργηση του. ”

” Έχουμε ορισμένες αυξήσεις στις προσωπικές διαφορές για συγκεκριμένη κατηγορία ασφαλισμένων οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν ως λογιστικές.”

”Όταν γίνεται αναφορά περί βιωσιμότητας , σίγουρα οι κυβερνήσεις και τα αρμόδια υπουργεία δεν κάνουν αναφορά στους εργαζομένους. ”

”Είχαμε την κατάργηση του ΕΚΑΣ με την προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα έχουμε ακόμα και την κατάργηση της εθνικής σύνταξης και της 13ης Σύνταξης από τον κ. Βρούτση…”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3102 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.