Ενημέρωση για τον κορονοϊό από την Ένωση Φοροτεχνικών Ελ. Επαγγελματιών Άρτας-Φιλιππιάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με το πρόβλημα του κορωνοϊού, και θέτοντας τα θέματα υγείας των εργαζομένων του γραφείου μας όσο και των πελατών μας σε προτεραιότητα, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνουμε στους πελάτες μας ότι:

από 12/3/2020 έως και 15/04/2020

οι επικοινωνίες και οι εργασίες του γραφείου μας θα γίνονται μόνον Ηλεκτρονικά ή Τηλεφωνικά και όχι με φυσική παρουσία των πελατών και των εμπλεκομένων στις διεκπεραιώσεις των εργασιών.

Μόνον σε ειδικές και έκτακτες περιπτώσεις το γραφείο θα δέχεται φυσική παρουσία των πελατών του (σ.σ  και όχι τρίτων). Επιτρέπεται η παράδοση των τιμολογίων ή άλλων εγγράφων που απαιτούνται μόνο για υποχρεωτικές υποβολές δηλώσεων χωρίς όμως περαιτέρω συζήτηση επί αυτών ή άλλων θεμάτων. Τούτη θα ακολουθήσει ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Η ηλεκτρονική αποστολή (fax ή scan/mail) τιμολογίων ή εγγράφων απαιτείται όταν αυτή είναι εφικτή, αλλιώς παραδίδονται με φυσική παρουσία κατά τα προαναφερόμενα.

Στην προαναφερόμενη περίοδο δεν θα υποβάλλονται δηλώσεις ή αιτήσεις όταν μπορούν να υποβληθούν  μετά την περίοδο αυτή (π.χ. αιτήσεις για αλλαγή τμ ΔΕΗ,  Α21, αλλαγές σε Ε9 χωρίς υποχρέωση από κάποια αιτία κ.τ.λ.)

Στο χρονικό αυτό διάστημα θα μεταβαίνουμε στις Δημόσιες Υπηρεσίες μόνο για επείγουσες υποθέσεις σεβόμενοι και τους εκεί εργαζόμενους.

Η Απόφασή μας έχει βάση κοινωνικής ευθύνης και αφορά την υγεία τόσο των εργαζόμενων του γραφείου μας όσο και των πελατών μας. Καλούμε και τους πελάτες να σεβαστούν την απόφασή μας και μάλιστα να προσπαθήσουν, όσο μπορούν, να πράξουν το ίδιο για αυτούς και τους εργαζομένους τους.

 

Με καλή συνεργασία όλα γίνονται.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

          O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                               

   ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ                                          ΕΥΔΟΞΟΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΗΣΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24007 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.