ΕΛΜΕ Πρέβεζας: Απάντηση στη ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ Πρέβεζας.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας, δεν επιθυμεί στην παρούσα συγκυρία, εν μέσω κορονοϊού, της τροπολογίας για τις κάμερες και της κατάθεσης του νομοσχεδίου για την παιδεία, που θα φέρουν τεράστιες αλλαγές στις ζωές των εκπαιδευτικών και θα πλήξει καίρια το δημόσιο σχολείο, να έρθει σε αντιπαράθεση με συναδέλφους.

Με έκπληξη είδαμε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, σχετική με την αποδοκιμασία μας στις αυθαίρετες μετακινήσεις και καθαιρέσεις εργαζομένων στο νοσοκομείο του νομού μας.Προς αποκατάσταση της κατακρεουργημένης αλήθειας και μόνο, επισημαίνουμε:

  1. Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας, με τηλεδιάσκεψη, δε διατυπώθηκε καμία αντίθετη γνώμη στο να υπάρξει κείμενο συμπαράστασηςστο σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου.
  2. Δεν αναφέραμε,ούτε υπονοήσαμε πουθενά απολύσεις.Μιλήσαμε για αυθαίρετες μετακινήσεις, που εύλογα μπορούν να θεωρηθούν και συνδικαλιστικές διώξεις. Πού είδε η ΔΑΚΕ απολύσεις και fakenews είναι απορίας άξιο.
  3. Κατά την πάγια θέση μας, θέλουμε κάθε υπηρεσιακή μεταβολή και κρίση για θέση ευθύνης, να υπακούει σε ένα ξεκάθαρο, δημοκρατικό, θεσμικό, νομοθετικό πλαίσιο, που θα κρίνει με βάση αντικειμενικά προσόντα και όχι πολιτικές προσωπικές και κομματικές φιλίες.

 

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γ. Γραμματέας

Λελοβίτης Παναγιώτης          Τσεκούρας ΠέτροςΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2912 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.