Εκδήλωση με θεατρική παράσταση και συναυλία με τον Δημήτρη Υφαντή διοργανώνουν οι Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης “Ψυχαργώς”

Εκδήλωση διοργανώνουν οι Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης “Ψυχαργώς” του Γενικού Νοσοκομείου Ν. Πρέβεζας στα πλαίσια της Αγωγής της κοινότητας και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας.

Η εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό αρχικά περιλαμβάνει τη θεατρική παράσταση “Θα πάντα εκεί… Πεθαίνω σαν χώρα” σε κείμενα Δημήτρη Δημτριάδη και σκηνοθεσία Στέλιου Κρασανάκη. Παίζουν: Χρήστος Ζαπουντζής, Μπέττυ Βακαλίδου. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με τον Δημήτρη Υφαντή και τον Σωκράτη Καραβίδα στο πιάνο. Τέλος στο ισόγειο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας των ενοίκων των Δομών με θέμα : “Η γοητεία της φθοράς”. Συντονιστές οι : Χάρης Κωστάκης, Χρύσα Γεωργομή, Αναστασία Τσιρώνη , εργαζόμενοι του Κέντρου Ψυχικής Υγείας -Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου Γ.Ν.Πρέβεζας.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.