Ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Πρέβεζας Χαράλαμπου Κακιούζη απο την παράταξη Μπαϊλη

Πριν από 13 χρόνια πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Επειτα από την υποψηφιότητά μου και την εκλογή μου , δίπλα στον καθόλα άξιο και έντιμο Δήμαρχο κ. Χρήστο Μπαϊλη, κλήθηκα από την θέση του Αντιδημάρχου Δ.Ε Λούρου αλλά και του Δημοτικού Συμβούλου να είμαι δίπλα στους συνδημότες μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τον τόπο και τους ανθρώπους του, να βιώσω τις αγωνίες τους και να αφουγκραστώ τις ελπίδες τους για το μέλλον.

Η εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαίου μου έδωσε ηθική ικανοποίηση , αφού οι δημότες μου έκαναν την τιμή να με επιλέξουν και πάλι να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτό που θα ήθελα να γνωρίζουν όλοι είναι ότι κατά την διάρκεια αυτών των ετών ήμουν παρών όπου χρειάστηκε, προσπαθώντας να δώσω λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας και όχι μόνο.

Δυστυχώς όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισα από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή μια μη αιτιολογημένη-έως και σήμερα- δυσπιστία προς το πρόσωπό μου.

Αποτέλεσμα αυτής ,είναι η διαμόρφωση μιας κατάστασης και ενός κλίματος απέναντί μου από μέρος της παράταξης της “Δημοτικής Συνεργασίας” ,που με οδήγησε- μετά από πολύ σκέψη – να πορευτώ ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Η πολιτική εξάλλου είναι ένας δύσκολος “στίβος” που έχει τους δικούς τους κανόνες τους οποίους,εμείς που ασχολούμαστε με αυτή, πρέπει να τους αποδεχτούμε.

Ευχαριστώ θερμά τον κ.Μπαϊλη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού για την συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.

Βεβαιώνω τόσο τους ίδιους όσο και τους δημότες πως θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους , να αγωνιώ μαζί τους, να παλεύω για την καθημερινότητα και να αποδεικνύω την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μας.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23991 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.