Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις για το 46ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πρέβεζα

Η Τομεακή Οργάνωση ΚΝΕ Πρέβεζας ανακοινώνει ότι λόγω των συνθηκών οι σημερινές εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή δεν θα πραγματοποιηθούν.

Συγκεκριμένα δε θα πραγματοποιηθούν για σήμερα, Πέμπτη 27 Αυγούστου, στο κηποθέατρο “ Γιάννης Ρίτσος”, οι εκδηλώσεις που ανάμεσα σε άλλα περιελάμβαναν:

  • Πολιτική Ομιλία από το Σταύρο Σκουλλή, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ καθώς και
  • Συναυλία με το Δημήτρη Μπάση

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή προσαρμόζεται σε όλη την χώρα για να εξασφαλιστεί η προστασία των επισκεπτών του, να επιλεγεί ο κατάλληλος χώρος που θα φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις ώστε να τηρηθούν όλες οι απαραίτητες αποστάσεις και η αποφυγή συγχρωτισμού. Προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των υπολοίπων επισκεπτών.

Το ταξίδι του φεστιβάλ έχει ήδη ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα και θα κορυφωθεί με τις εκδηλώσεις της Αθήνας. Το ραντεβού για τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ στην Πρέβεζα θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, με την νέα ημερομηνία καθώς και το νέο του πρόγραμμα.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3402 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.