Ανατροπής… συνέχεια (απάντηση στον Χρ. Κοτσίνη) – Του Γιάννη Γιαμά


Με αφορμή σχετικό δημοσίευμά σας για μεγάλη ανατροπή της παλιάς, φθαρμένης και καθεστωτικής διοίκησης του Επιμελητηρίου που έλαβε 10 από τις 21 έδρες στις τελευταίες εκλογές, οφείλουμε να σας θυμίσουμε τα εξής:

  • Τις τελευταίες ώρες αλλάξατε στρατόπεδο, ενώ είχατε δεσμευτεί ότι θα στηρίζατε την παλιά, φθαρμένη και καθεστωτική διοίκηση του Επιμελητηρίου, χωρίς ανταλλάγματα όπως είχατε δεσμευτεί μπροστά σε φίλους σας δημοσιογράφους και μάθαμε αργότερα γιατί φύγατε…
  • Όσον αφορά στα ποσοτικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου σας, να σας θυμίσουμε ότι πολλοί σύντροφοί σας δεν ακολούθησαν παρά μόνο ελάχιστοι φίλοι – συνεργάτες σας. Για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σας θυμίζουμε ότι ήσασταν μοναδικός υποψήφιος στο Μεταποιητικό Τμήμα όπου από τους 11 σταυρούς που έλαβε το Τμήμα, εσείς λάβατε μόλις 4 σταυρούς, παρόμοιο αριθμό σταυρών πήραν και άλλοι υποψήφιοί σας σε άλλα Τμήματα.
  • Όσον αφορά την Ανατροπή σας, την οφείλετε καθαρά στον εκλογικό νόμο (ούτε οριακά ποσοστά στα Τμήματα –Σύνολο) που η Κυβέρνησή σας επέλεξε και σας επέτρεψε να συνεργαστείτε με τη Δεξιά. Βέβαια η πραγματική Ανατροπή γίνεται πάντα εκ των έσω. Το ίδιο κάνει τώρα η Κυβέρνησή σας και στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές αλλά ακόμη δεν έχετε βρει υποψήφιους – πατριώτες όχι μόνο να ηγηθούν αλλά και να πλαισιώσουν ψηφοδέλτιο σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Πρέβεζας. Μακάρι να βρεθούν… και ξέρετε εσείς!
  • Επίσης, σχετικά με την αγωνία σας για το δεύτερο συνθετικό σε ονόματα, σας θυμίζουμε και τη «Βόρεια Μακεδονία».
  • Ακόμη να σας επισημάνουμε ότι σε πάρα πολλά θέματα κατά τις συνεδριάσεις της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου, συμφωνείτε με τις απόψεις του παλαιού και καθεστωτικού επειδή είναι ορθές. Γι’ αυτό μην «ξύνεστε»… ως «ψαράς»… μια φορά το χρόνο όταν θυμάστε και σεβαστείτε επιτέλους κάποιους αρχαιότερους στο είδος τους.

Γιατί ο καθένας μας κρίνεται από το έργο του στο τέλος.

Μακριά από εμάς κάθε χλεύη και καλή συνέχεια στην «ανατροπή σας»…

 

Γιάννης Γιαμάς

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23862 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.