Αναστολή υποδοχής κοινού στα πολιτικά γραφεία

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κώστα Τασούλα, από αύριο 01-09-2020 και για όσο χρειαστεί, αναστέλλεται η υποδοχή κοινού στα πολιτικά γραφεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Επαρχία, ώστε να προστατευτεί η υγεία όλων μας. Κατόπιν τούτου σας ενημερώνω ότι οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά και η επικοινωνία με τους πολίτες θα γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Γραφείο Αθήνας 2103709672 – Γραφείο Πρέβεζας 2682022956 – fax2682089856 – email:
stergiannakis@gmail.com).
Έχουμε όλοι μας καθήκον και υποχρέωση να προστατεύσουμε την υγεία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα εκείνων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό οφείλουμε να πειθαρχήσουμε για ακόμη μια φορά στις οδηγίες της Πολιτείας με υψηλό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, για να ξεπεράσουμε με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες αύτη την υγειονομική κρίση.

Βουλευτής ΝΔ Ν. Πρεβέζης
Στέργιος ΓιαννάκηςΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2893 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.