Ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας για το κατάστημα στο Καναλάκι

Ανακοίνωση Εθνικής Τράπεζας

 

 

Αγαπητοί πελάτες της Εθνικής Τράπεζας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την ασφάλειά σας, καθώς και την ασφάλεια των εργαζομένων μας, η λειτουργία του Καταστήματός μας στο Καναλάκι Πάργας καθώς και του ΑΤΜ του, θα διακοπεί προσωρινά μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών από τη σεισμική δόνηση στην περιοχή μας.

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Συναλλαγών του Καταστήματός μας στην Πάργα, ενώ για τη διευκόλυνσή σας στην πραγματοποίηση των συναλλαγών σας, μπορείτε να εξυπηρετείστε, προσωρινά από το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, οδός  Αγίου Παντελεήμονα 67 στο Καναλάκι.

Σημειώνεται ότι η προμήθεια που θα εμφανίζεται στο απόκομμα της συναλλαγής σας δεν θα χρεώνεται στο λογαριασμό σας.

Για την ταχύτερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη – από κάθε άποψη –  διεκπεραίωση των καθημερινών σας συναλλαγών, σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Κατάστημα Εθνικής Τράπεζας Καναλακίου

 

Ανακοίνωση Εθνικής Τράπεζας

 
Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2084 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.