1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας στην Πρέβεζα- Ένα τριήμερο ποικίλων δράσεων 1, 2 & 3 Νοεμβρίου

Με ένα τριήμερο δράσεων οι οποίες ξεκινούν την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και θα φιλοξενηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρου του Δήμου Πρέβεζας το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και το Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας και το Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος “Ελπίδα” γιορτάζουν τα 10 χρόνια λειτουργίας τους.

Η δομή να θυμίσουμε καλύπτει τον πληθυσμό των νομών Πρέβεζας, Λευκάδας, Άρτας και Βόρειας Αιτωλοακαρνανίας εξυπηρετώντας χιλιάδες ανθρώπους στους οποίους παρέχει διάγνωση, φαρμακευτική θεραπεία και πολλές ακόμη υπηρεσίες.

Η εναρκτήρια εκδήλωση του 1ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, ενώ το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνουν ομιλίες, βιωματικά εργαστήρια και άλλες δράσεις με θέματα όπως εξάρτηση στο διαδίκτυο, αυτισμός, μουσικοθεραπεία κλπ. Η αυλαία πέφτει το μεσημέρι της Κυριακή με μουσική και θεατρική παράσταση, ενώ θα έχουν προηγηθεί εργαστήριο yoga και εικαστικής τέχνης.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24011 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.