Υπομονή στο δρόμο προς Λευκάδα….Επιτακτική πλέον η ανάγκη νέας σύνδεσης του νησιού

Ταλαιπωρία αναμένει  σήμερα πολλούς οδηγούς και ταξιδιώτες που κατευθύνονταν προς Λευκάδα καθώς κατά τις πρωινές κυρίως ώρες σημειώθηκαν μποτιλιαρίσματα σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού κοντά στο νησί.

Αίτια υπήρξαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας-Λευκάδας, σε συνδυασμό με την αυξημένη κίνηση και την αναμονή στη γέφυρα που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία.

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Άκτιο-Αμβρακία. Στο εν λόγω σημείο λοιπόν διεξάγεται εκ περιτροπής κυκλοφορία που ρυθμίζεται με σηματοδότη.

Σήμερα ωστόσο, πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου, προς Λευκάδα κινήθηκε μεγάλος όγκος εκδρομέων με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, να σημειωθούν ουρές, ακόμη και χιλιομέτρων, μετά τον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και κατά συνέπεια θα απαιτηθεί και άλλες ημέρες με μεγάλη κίνηση οι οδηγοί να διαθέτουν τη δέουσα υπομονή.

Λίγο αργότερα δημιουργείται μια τεράστια ουρά αναμονής οδηγών προκειμένου να μπουν στο νησί κατα την διάρκεια που η γέφυρα ανοίγει για να περάσουν τα καράβια. Πλέον όλοι γνωρίζουν ότι είναι επιτακτική η νέα σύνδεση του νησιού καθώς οι εικόνες αυτές που αναπαράγονται μαζικά από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν τιμούν σε καμία περίπτωση το νησί μας.

 

*Με πληροφορίες από Agriniopress

Πηγή lefkadatoday.gr

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22059 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.