Υπεγράφη η σύμβαση για την Επισκευή και βελτίωση του Κολυμβητηρίου του Δήμου Πρέβεζας

Στην υπογραφή προγραμματικής  σύμβασης προχώρησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης  και ο  Δήμαρχος  Πρέβεζας Χρήστος  Μπαϊλης για την υλοποίηση του έργου:

“Επισκευή – συντήρηση μηχανολογικών & κτιριακών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας Ν. Πρέβεζας”.

Η  υπογραφή  της σύμβασης έγινε στο γραφείο του κ .Βασιλειάδη  παρουσία του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτή Πρέβεζας Κωνσταντίνου Μπάρκα.

Ο προυπολογισμός  του έργου ανέρχεται  στις 290.000,00 ευρώ και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη   οι παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται   θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις υπάρχουσες υποδομές ενώ θα προσθέσουν και νέες.

Μεταξύ άλλων  θα πραγματοποιηθούν  εργασίες στεγάνωσης και αποκατάστασης κολυμβητικής  πισίνας,   αντικατάστασης δικτύων σωληνώσεων και μηχανοστασίου,  εσωτερικού  ηλεκτροφωτισμού κολυμβητικής δεξαμενής,  θέρμανσης του νερού της κολυμβητικής δεξαμενής,  κατασκευής στέγασης ανοιχτών χώρων (θόλοι-μπαλόνια) καθώς και   οικοδομικές εργασίες-συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2429 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

1 Comment

  1. Για πόσο ηλίθιους μας έχουν οι καμαρωτοί της φωτογραφίας… Αυτοί άμα πνίγεσαι και θέλεις νερό θα περιμένουν να στο δώσουν προεκλογικά…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.