Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία φέτος οι συμμετοχές στο 3on3 – Κωνής και Σουλιώτης στον Prisma 91,6

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Μιχάλη Μίχου και του Χάρη Τσάντη καλεσμένοι ήταν ο κ. Αλκίνοος Κωνής και ο κ. Αποστόλης Σουλιώτης όπου μίλησαν για το 5ο 3on3 όπου θα διεξαχθεί από 01 Αυγούστου έως και 07 Αυγούστου στα γήπεδα μπάσκετ «Στάθης Παρούσης» στην Κυανή Ακτή.

Όπως τόνισαν οι καλεσμένοι  τη φετινή χρονιά οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη με τον αριθμό να ανέρχεται στις 90 ομάδες και περίπου στους 300 αθλητές με το τουρνουά να γίνεται πόλος έλξης αλλά και διαφήμιση για την πόλη της Πρέβεζας.

Στην συνέχεια μίλησαν για το πρόγραμμα των αγώνων αλλά και για το τεχνικό κομμάτι όπου όλα είναι έτοιμα ενώ όπως είπαν έχουν απομείνει κάποιες μικρολεπτομέρειες για γίνει η εκκίνηση του τουρνουά και αυτή την χρονιά όπου θα γίνει και η μετονομασία των γηπέδων από τον Δήμο Πρέβεζας σε «Στάθης Παρούσης».

Το τουρνουά πέρα από το αθλητικό γεγονός που έχει θα έχει και κοινωνικό σκοπό εφόσον φέτος όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τις ανακοινώσεις όπου εξέδωσε η οργανωτική επιτροπή.

Οι καλεσμένοι μίλησαν και για τις βλέψεις τους όπου θέλουν το 3on3 κάθε χρόνο να γίνεται και καλύτερο αλλά και με πιο πολλές συμμετοχές.

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23968 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.