Ξεκίνησαν το ταξίδι τους οι ευχές στον Πρεβεζάνικο ουρανό στη σημερινή «Νύχτα των Ευχών» (φώτο)

Αρκετός κόσμος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα, παραμονή των Χριστουγέννων, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Πρέβεζας, όπου κάτοικοι και επισκέπτες έστειλαν στον Πρεβεζάνικο ουρανό τις ευχές τους με αναμμένα φαναράκια.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι τίμησαν το καθιερωμένο έθιμο των τελευταίων χρόνων και έκαναν τις ευχές τους και τις άφησαν με τα φαναράκια ψηλά στον ουρανό για να γίνουν άστρο φωτεινό.

Δεν έλειψαν  όμως και τα δικαιολογημένα παράπονα, αφού η εκδήλωση σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ξεκινούσε στις 19:30 αλλά ακυρώθηκε το πρόγραμμα της   Μαριέττας Γκούμα με μοντέρνο χορό και ζούμπα με αποτέλεσμα η «Νύχτα των Ευχών» να ξεκινήσει πιο νωρίς και αρκετοί να την χάσουν. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μόλις έφτασαν είδαν τον ουρανό γεμάτο από φαναράκια και δεν πρόλαβαν και αυτοί να κάνουν τη δική τους ευχή.

euxesxristougenadekapente (12) euxesxristougenadekapente (13) euxesxristougenadekapente (14) euxesxristougenadekapente (15) euxesxristougenadekapente (16) euxesxristougenadekapente (17) euxesxristougenadekapente (18) euxesxristougenadekapente (19) euxesxristougenadekapente (1) euxesxristougenadekapente (2) euxesxristougenadekapente (3) euxesxristougenadekapente (4) euxesxristougenadekapente (5) euxesxristougenadekapente (6) euxesxristougenadekapente (7) euxesxristougenadekapente (8) euxesxristougenadekapente (9) euxesxristougenadekapente (10) euxesxristougenadekapente (11)

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.