«Ξαναχτύπησε» στις καθυστερήσεις ο Καζούκας για την Α.Ε. Πρέβεζας (φώτο)

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ο αγώνας ανάμεσα στην Α.Ε. Πρέβεζας και τον Α.Ο.  Αγίου Πέτρου για την 9η αγωνιστική της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-7

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι  άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα μετά από σέντρα του Χότζα και τον Φέτση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλάκου (0-1). Η Ένωση προσπαθούσε να βρει το γκολ για να φέρει πάλι το παιχνίδι στα ίσια και το πέτυχε στο 26ο λεπτό του αγώνα όταν ο Παπαδόπουλος μετά από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Σκιαδά ισοφαρίζοντας το παιχνίδι (1-1), που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους έως τις καθυστερήσεις του αγώνα όταν  στο 95ο λεπτό ο Καζούκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκιαδά κάνοντας το τελικό 2-1 και λυτρώνοντας την ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΤΣΗΣ – ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

Α.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΜΠΕΚΑΣ): ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ΚΑΖΟΥΚΑΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ(ΣΑΚΚΑΣ), ΖΗΣΗΣ(ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, DEDI, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΝΙΚΑΚΗΣ(ΣΠΑΝΟΣ).

Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ (): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΜΠΡΕΓΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, BILANI, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΧΟΤΖΑΣ, ΚΑΚΟΥΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ(ΣΠΑΝΟΣ), ΦΕΤΣΗΣ(TUTU), ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ(ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ), ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ.

aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-1 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-2 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-3 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-4 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-5 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-6 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-8 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-9 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-10 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-11 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-12 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-13 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-14 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-15 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-16 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-17 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-18 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-19 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-20 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-21 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-22 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-23 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-24 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-25 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-26 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-27 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-28 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-29 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-30 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-31 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-32 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-33 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-34 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-35 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-36 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-37 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-38 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-39 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-40 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-41 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-42 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-43 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-44 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-45 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-46 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-47 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-48 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-49 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-50 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-51 aeprevezasagiospetrosdekaeksidekaefta-52Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.