Βασίλης Κεγκέρογλου στον Prisma 91,6. Η αξιολόγηση θα κλείσει ωστόσο τα νέα μέτρα τον Οκτώβρη είναι αναπόφευκτα.

Με τις αποκαλύψεις για το φορολογικό και το ασφαλιστικό που έγιναν χθες μάλλον δεν θα είναι καλά οι πολίτες το επόμενο χρονικό διάστημα υπογράμμισε μιλώντας στον Prisma 91,6 o γραμματέας της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου .

 Ο ίδιος υπογράμμισε ότι όσο δεν υπάρχει οικονομική ανάκαμψη, δεν παράγεται πλούτος τόσο θα έρχονται περισσότερα μέτρα με τις ατελέσφορες διαπραγματεύσεις που κάνει κυβέρνηση.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου εκτίμησε ότι η πριν η μετά το Πάσχα η αξιολόγηση θα κλείσει,  το πενταράκι  θα το πάρουμε μόνο που δεν θα είναι πραγματικό.  Αυτό σημαίνει ότι η πραγματική αξιολόγηση που θα γίνει τον Οκτώβρη θα αποδείξει ότι χρειάζονται επιπρόσθετα μέτρα γιατί σήμερα η Ευρώπη έχει ανοικτά μέτωπα και σε σχέση με το Βrexit  σε σχέση με το προσφυγικό και σε σχέση με την τρομοκρατία και πιστεύω ότι δεν θέλει -και είναι λογικό- σε ένα βαθμό να έχει ένα ακόμα μέτωπο στην Ελλάδα.

Η Ευρώπη προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή ώστε να περπατήσει αυτή αξιολόγηση να παρθούν τα μέτρα του πρώτου πακέτου και βεβαίως τον Οκτώβρη να δοθεί δυνατότητα να παρθούν τα δεύτερα άλλα στην διαπραγμάτευση Ελλάδας θεσμών πλέον έχει μπει και το θέμα της εμπιστοσύνης  άρα ζητάνε εγγυήσεις και δεσμεύσεις ότι αυτό θα γίνει. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου τάχθηκε ανοικτά κατά των εκλογών λέγοντας ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ήταν καταστροφικές.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23961 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.